Xtra TV переходить на безкарткову систему кодування

Xtra TV переходить на безкарткову систему кодування

27 Квітня 2018
5053
27 Квітня 2018
15:52

Xtra TV переходить на безкарткову систему кодування

5053
Із травня цього року провайдер супутникового телебачення Xtra TV пропонуватиме як основний спосіб доступу до сервісу замість звичних карток власні ТВ-тюнери.
Xtra TV переходить на безкарткову систему кодування
Xtra TV переходить на безкарткову систему кодування

Про це повідомила прес-служба компанії «Діджітал Скрінз».

Карткова система доступу стала однією з переваг Xtra TV на старті бізнесу – її сумісність з більшістю супутникових тюнерів у країні дозволила компанії швидко залучити значну аудиторію. Побічним ефектом став розвиток нелегального ринку супутникового телебачення – кардшарингу, зазначається в повідомленні.

«Настав час нової стадії розвитку Xtra TV, в тому числі і у зв'язку з наближенням кодування каналів медіа-груп на супутнику. Цей етап – ліквідація власного кардашарингу Xtra TV. До кінця року всі телеканали, доступні в Xtra TV, перейдуть на кодування Verimatrix, і з картками можна буде попрощатися», - коментує директор з розвитку бізнесу «Медіа Групи України» Олексій Куракін.

«Нові супутникові тюнери Xtra TV, після кодування каналів медіа-груп на супутнику цієї осені, дозволять користувачам переглядати популярні канали без заміни обладнання, що робить супутниковий тюнер універсальним пристроєм. Тюнер також дозволяє дивитися канали в HD якості, що актуально на ринку із досить застарілим парком пристроїв прийому супутникового ТБ. У поєднанні зі спеціальними ціновими умовами придбання супутникового тюнера Xtra TV, які ми запропонуємо нашим користувачам, пристрій стане кращим придбанням для поціновувачів супутникового телебачення в Україні», – наголошує директор компанії «Діджітал Скрінз», яка володіє сервісом Xtra TV, Борис Данилов.

Як повідомляв «Детектор медіа», група «1+1 медіа» першою серед вітчизняних медіагруп підписала угоду на поставку супутникових ТВ-приймачів, які потрібні для прийому закодованого супутникового сигналу.

Таким чином група готується до запланованого на осінь цього року кодування супутникового сигналу українських телеканалів, метою впровадження якого є захист прав авторів контенту від безліцензійного мовлення і піратства, йдеться в повідомленні. 

Постачальниками обладнання стали найбільші в Україні імпортери та виробники супутникового приймального обладнання – компанії «Ромсат» і Strong. Відповідно до укладених договорів, сеттопбокси (ТВ-приставки) постачатимуться в кількості, необхідній для задоволення попиту абонентів супутникового прийому.  Вже влітку обладнання з’явиться в роздрібних мережах України.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5053
Читайте також
01.02.2018 16:30
Галина Петренко
6 398
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду