Український офіс Publicis One очолили топ-менеджери Publicis Groupe Ukraine

Український офіс Publicis One очолили топ-менеджери Publicis Groupe Ukraine

10 Червня 2016
10039
10 Червня 2016
14:05

Український офіс Publicis One очолили топ-менеджери Publicis Groupe Ukraine

10039
Глобальна рекламно-комунікаційна компанія Publicis One оголосила про нових директорів в країнах Центральної і Східної Європи
Український офіс Publicis One очолили топ-менеджери Publicis Groupe Ukraine
Український офіс Publicis One очолили топ-менеджери Publicis Groupe Ukraine

Про це йдеться в прес-релізі компанії.

Український офіс очолять генеральний директор Олег Попенко (до цього – генеральний директор Publicis Groupe Ukraine)  та фінансовий директор Ігор Крикун (до цього – фінансовий директор Publicis Groupe Ukraine). Окрім того, Олег Попенко також обійматиме посаду директора з інтеграції, а Ігор Крикун – фінансового директора у регіоні Східної Європи. Посади затверджені регіональним виконавчим директором Мішею Лукічем. Нові керівники вже розпочали роботу.

«Створення Publicis One – це вирішальний крок на шляху реалізації інтегрованого підходу. Я глибоко переконаний, що лише шляхом глибшої інтеграції комунікацій бренда можна подолати проблему мінливості та фрагментованості інтересів споживачів», – пояснює Олег Попенко.

За інформацією прес-служби, «створення Publicis One в Україні передбачає консолідацію під одним дахом агентств Starcom, MediaVest, ZenithOptimedia, Saatchi & Saatchi, Leo Burnett і Publicis Worldwide. Всі агентства групи зберігають свою ідентичність і продовжують працювати в складі нової структури».

Глобальний виконавчий директор Ярек Жембінські зазначив, що Центральна і Східна Європа – динамічний регіон з безліччю можливостей для бізнесу і є ключовим для діяльності Publicis One.

«Завдяки сильним лідерським якостям нашого регіонального директора Міші Лукіча і перевірених часом керівників національних офісів я не сумніваюся, що ми зможемо успішно реалізувати модель Publicis One на ринках Центральної і Східної Європи, що в результаті надасть переваги нашим клієнтам і сприятиме зростанню їх бізнесі», – зазначив він.

Нагадаємо, в кінці березня Publicis One отримала нове глобальне і регіональне керівництво. Зокрема, в регіоні ЕМЕА, який об'єднує 25 країн Європи, Близького Сходу і Африки, регіональним Chief Executive Officer у країнах Бенілюкс був призначений Йохан Пармент’є, Центральну й Східну Європу очолив Міша Лукіч, Кевін Тромп став регіональним Chief Executive Officer у Африці. Підтримку цим керівникам надає регіональний Chief Financial Officer для всього регіону EMEA Девід Кларк.

Publicis One – це міжнародна група компаній, яка спеціалізується на комунікаціях і об'єднує під одним дахом можливості та досвід агентств Publicis Groupe. Під керівництвом глобального виконавчого директора Ярека Жембінскі Publicis One об’єднує чотири напрямки роботи Publicis Groupe: Publicis Communications (Publicis Worldwide з MSLGROUP, Leo Burnett, Saatchi & Saatchi і BBH), Publicis Media (Starcom, Zenith, Mediavest | Spark, Optimedia | Blue499), Publicis.Sapient (SapientNitro, DigitasLBi, Razorfish, Sapient Consulting) і Publicis Health (Digitas Health, Publicis LifeBrands, Saatchi & Saatchi Wellness). Нараховуючи більше 8 тис. співробітників, Publicis One працює у 50 країнах Європи, Латинської Америки, Близького Сходу, Африки та Азії.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
10039
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду