detector.media
10.06.2016 14:05
Український офіс Publicis One очолили топ-менеджери Publicis Groupe Ukraine
Український офіс Publicis One очолили топ-менеджери Publicis Groupe Ukraine
Глобальна рекламно-комунікаційна компанія Publicis One оголосила про нових директорів в країнах Центральної і Східної Європи

Про це йдеться в прес-релізі компанії.

Український офіс очолять генеральний директор Олег Попенко (до цього – генеральний директор Publicis Groupe Ukraine)  та фінансовий директор Ігор Крикун (до цього – фінансовий директор Publicis Groupe Ukraine). Окрім того, Олег Попенко також обійматиме посаду директора з інтеграції, а Ігор Крикун – фінансового директора у регіоні Східної Європи. Посади затверджені регіональним виконавчим директором Мішею Лукічем. Нові керівники вже розпочали роботу.

«Створення Publicis One – це вирішальний крок на шляху реалізації інтегрованого підходу. Я глибоко переконаний, що лише шляхом глибшої інтеграції комунікацій бренда можна подолати проблему мінливості та фрагментованості інтересів споживачів», – пояснює Олег Попенко.

За інформацією прес-служби, «створення Publicis One в Україні передбачає консолідацію під одним дахом агентств Starcom, MediaVest, ZenithOptimedia, Saatchi & Saatchi, Leo Burnett і Publicis Worldwide. Всі агентства групи зберігають свою ідентичність і продовжують працювати в складі нової структури».

Глобальний виконавчий директор Ярек Жембінські зазначив, що Центральна і Східна Європа – динамічний регіон з безліччю можливостей для бізнесу і є ключовим для діяльності Publicis One.

«Завдяки сильним лідерським якостям нашого регіонального директора Міші Лукіча і перевірених часом керівників національних офісів я не сумніваюся, що ми зможемо успішно реалізувати модель Publicis One на ринках Центральної і Східної Європи, що в результаті надасть переваги нашим клієнтам і сприятиме зростанню їх бізнесі», – зазначив він.

Нагадаємо, в кінці березня Publicis One отримала нове глобальне і регіональне керівництво. Зокрема, в регіоні ЕМЕА, який об'єднує 25 країн Європи, Близького Сходу і Африки, регіональним Chief Executive Officer у країнах Бенілюкс був призначений Йохан Пармент’є, Центральну й Східну Європу очолив Міша Лукіч, Кевін Тромп став регіональним Chief Executive Officer у Африці. Підтримку цим керівникам надає регіональний Chief Financial Officer для всього регіону EMEA Девід Кларк.

Publicis One – це міжнародна група компаній, яка спеціалізується на комунікаціях і об'єднує під одним дахом можливості та досвід агентств Publicis Groupe. Під керівництвом глобального виконавчого директора Ярека Жембінскі Publicis One об’єднує чотири напрямки роботи Publicis Groupe: Publicis Communications (Publicis Worldwide з MSLGROUP, Leo Burnett, Saatchi & Saatchi і BBH), Publicis Media (Starcom, Zenith, Mediavest | Spark, Optimedia | Blue499), Publicis.Sapient (SapientNitro, DigitasLBi, Razorfish, Sapient Consulting) і Publicis Health (Digitas Health, Publicis LifeBrands, Saatchi & Saatchi Wellness). Нараховуючи більше 8 тис. співробітників, Publicis One працює у 50 країнах Європи, Латинської Америки, Близького Сходу, Африки та Азії.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY