Publicis One призначає нового керівика Mediavest

Publicis One призначає нового керівика Mediavest

16 Березня 2017
3585
16 Березня 2017
08:45

Publicis One призначає нового керівика Mediavest

3585
Глобальна рекламно-комунікаційна компанія Publicis One повідомляє про кадрові зміни. З 20 березня виконавчим директором Mediavest замість Вікторії Чернегової стане Ольга Воронова, яка має 15-річний досвід роботи на рекламному ринку, з яких більшу частину – на керівних посадах в GroupM
Publicis One призначає нового керівика Mediavest
Publicis One призначає нового керівика Mediavest

Про це повідомляє прес-служба Publicis One.

Як зазначено в релізі, пані Воронова працювала з крупними міжнародними компаніями, такими як Procter & Gamble, Luftganza, GSK, Shell, Danone, Colgate, Johnson&Johnson та UNICEF.

«Для успішної реалізації новаторської бїзнес-моделі Publicis One нам потрібні не просто кращі фахівці, а справжні інтегратори, здатні вийти за межі своєї спеціалізації та забезпечити ефективну взаємодію і комплексний підхід. Ольга Воронова має ці якості й тому є важливим надбанням для нашої управлінської команди», – відзначив Олег Попенко, CEO Publicis One Україна і Східна Європа.

Нагадаємо, в кінці березня Publicis One отримала нове глобальне і регіональне керівництво. Зокрема, в регіоні ЕМЕА, який об'єднує 25 країн Європи, Близького Сходу і Африки, регіональним Chief Executive Officer у країнах Бенілюкс був призначений Йохан Пармент’є, Центральну й Східну Європу очолив Міша Лукіч, Кевін Тромп став регіональним Chief Executive Officer у Африці. Підтримку цим керівникам надає регіональний Chief Financial Officer для всього регіону EMEA Девід Кларк.

Влітку 2016 року глобальна рекламно-комунікаційна компанія Publicis One оголосила про нових директорів в країнах Центральної і Східної Європи. Тоді український офіс очолив генеральний директор Олег Попенко (до цього – генеральний директор Publicis Groupe Ukraine)  та фінансовий директор Ігор Крикун (до цього – фінансовий директор PublicisGroupe Ukraine). 

13 березня Publicis One в Україні повідомила про початок роботи креативного агентства Publicis Ukraine, керівником якого призначено Іванну Скульську-Лов. Раніше мережа в Україні була представлена агентством Publicis Visage.

Publicis One – це міжнародна група компаній, яка спеціалізується на комунікаціях і об'єднує під одним дахом можливості та досвід агентств Publicis Groupe.  Комунікаційний холдинг Publicis One Україна об’єднує під одним дахом креативні й медіа агентства Leo Burnett, Saatchi & Saatchi, Publicis, Mediavest, Starcom, Zenith.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3585
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду