Star Media створює історичну реконструкцію «Кронштадт» про революцію 1917 року

Star Media створює історичну реконструкцію «Кронштадт» про революцію 1917 року

28 Вересня 2015
1738
28 Вересня 2015
17:14

Star Media створює історичну реконструкцію «Кронштадт» про революцію 1917 року

1738
Star Media створює історичну реконструкцію «Кронштадт» про революцію 1917 року
Star Media створює історичну реконструкцію «Кронштадт» про революцію 1917 року

Українсько-російської кінокомпанія Star Media та студія «Бабич-дизайн» готують двосерійну докудраму «Кронштадт». Проект перебуває на стадії постпродакшну. Про це повідомляє сайт компанії.

 

Формат проекту - історична реконструкція. У фільмі розповідатиметься про участь матросів Кронштадту у більшовицькому перевороті 1917 року в Російській імперії.

 

«У жовтні саме вони захопили 2-мільйонний Петроград і утримували місто до повної перемоги нової влади. У самому Кронштадті матроси серед білого дня розстрілювали найзначиміших представників царської армії: адміралів, капітанів, командирів кораблів і мічманів. Саме матроси виявилися головною опорою уряду більшовиків, який захопив владу в найбільшій країні світу. Чорні матроські бушлати стали залякуванням столиці і країни», - йдеться в описі проекту.

 

Проте через чотири роки матроси Балтійського флоту усвідомлять, що влада, за яку вони боролися, в державі робітників і селян, не належить ані робітникам, ані селянам: «У березні 1921 року Росія опинилася на порозі нової революції. І весь світ знову почув слово - "Кронштадт"».

 

Режисером виступила Катерина Телегіна. Сценарій фільму «Кронштадт» написав Вадим Бандиленко. Художник-постановник - Анна Гаврилова. Оператор-постановник - Олексій Родіонов.

 

Продюсують проект Валерій Бабич, Владислав Ряшин, Костянтин Ернст та Сергій Тітінков. Судячи з того, що в числі продюсерів - генеральний директор ВАТ «Первый канал» Костянтин Ернст, проект знімається на замовлення російського «Первого канала».

 

Переглянути трейлер можна тут.

 

Нагадаємо, цього року кінокомпанія Star Media займається виробництвом 4-серійної мелодрами «Вирок ідеальної пари», знімає форматний фантастичний серіал «25-та година», пригодницький серіал «Маестро», детективний серіал «Козаки», історичний драматичний серіал «Мата Харі» за участі голлівудських зірок. На стадії постпродакшну перебувають форматний мелодраматичний серіал «Закохані жінки», воєнний серіал «За законами воєнного часу».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1738
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду