Star Media знімає 4-серійну мелодраму «Вирок ідеальної пари»

Star Media знімає 4-серійну мелодраму «Вирок ідеальної пари»

28 Вересня 2015
2110
28 Вересня 2015
16:37

Star Media знімає 4-серійну мелодраму «Вирок ідеальної пари»

2110
Star Media знімає 4-серійну мелодраму «Вирок ідеальної пари»
Star Media знімає 4-серійну мелодраму «Вирок ідеальної пари»

Українсько-російська кінокомпанія Star Media займається виробництвом 4-серійної мелодрами «Вирок ідеальної пари». Про це повідомляє сайт компанії.

 

Режисером серіалу виступає Роман Бровко. Сценарій написала Алла Загородня за ідеєю Анни Ольховської. Продюсерами «Вироку ідеальної пари» стали Галина Храпко та Влад Ряшин. Художник-постановник - Павло Ярмусевіч, оператор-постановник - Олександр Сєдов.

 

У стрічці знімаються як українські, так і російські актори: Кирило Жандаров, Марія Валешна, Микита Салопін, Ольга Олексій, Віктор Кручина, Ганна Топчій, Римма Зюбіна та Олег Примогенов.

 

 

У мелодрамі розповідатиметься про долі зведених сестер Наталії та Жанни. Жінки дуже різні за характером. Наталія займається розвитком власного бізнесу, відклавши особисте життя на другий план, а Жанна виходить заміж за заможного чоловіка і народжує йому сина. У хлопчика діагностують вроджену ваду серця, йому необхідна пересадка. Жанна з чоловіком вирішують врятувати сина за всяку ціну.

 

«У Наталі теж все з рук геть погано - вона свариться з коханим чоловіком, від якого чекає дитину. А після народження дочки, Ліди, все стає ще гірше - бізнес руйнується, в квартирі пожежа, її постійно переслідують дрібні неприємності, та й сестра поводиться якось дивно. Випадково Наталія з'ясовує, що донором для Микити повинна стати її дочка: цей план Жанна з чоловіком розробили вже давно. Наталія хапає Ліду і втікає з дому сестри - тепер їй самотужки треба боротися за життя доньки», - йдеться в синопсисі серіалу.

 

Наразі компанія Star Media також знімає форматний фантастичний серіал «25-та година», пригодницький серіал «Маестро», детективний серіал «Козаки», історичний драматичний серіал «Мата Харі» за участі голлівудських зірок. На стадії постпродакшну перебувають форматний мелодраматичний серіал «Закохані жінки», воєнний серіал «За законами воєнного часу», історична реконструкція «Кронштадт».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2110
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду