Star Media знімає драматичний серіал з елементами фантастики про журналістку

Star Media знімає драматичний серіал з елементами фантастики про журналістку

5 Травня 2015
2386
5 Травня 2015
18:23

Star Media знімає драматичний серіал з елементами фантастики про журналістку

2386
Star Media знімає драматичний серіал з елементами фантастики про журналістку
Star Media знімає драматичний серіал з елементами фантастики про журналістку

Українсько-російська кінокомпанія Star Media знімає 12-серійний серіал про журналістку «25-та година». Про це повідомляється на сайті компанії.

 

Жанр проекту - кримінальна драма з елементами фантастики. Місце зйомок - Київ.  

 

У серіалі йтиметься про 35-річну журналістку Анну, яка працює в місцевій газеті «24 години». Її роль виконує російська акторка Тетяна Арнтгольц.

 

«Під час висвітлення однієї події, Анна врятувала онука старого годинникаря, а той подарував їй незвичайний годинник, який, як виявилося, може «відмотати» час на одну годину назад, що дає можливість Анні виправити ситуацію. Він буде вмикатися щоразу, коли Анна або близькі їй люди потраплятимуть у справжню біду. Вона використовує свій дар на повну, щоб запобігати людським трагедіям, свідком яких так часто доводиться бути журналісту», - анонсують проект на сайті Star Media.

 

Режисером проекту виступив Микола Михайлов. Над сценарієм працювали Ганна Ольховська, Олександр Зеленко, Євген Григоренко, Ярослава Се гал та Яна Дубинянська. Художником-постановником став Олександр Заславський, оператором-постановником - Володимир Іванов.

 

Продюсери - Лариса Журавська та Влад Ряшин.

 

У серіалі «25-та година» знімаються як українські, так і російські актори: Антон Хабаров, Олександр Кобзар, Таїсія Шипілова, Микола Іванов, Жанна Еппле, Микола Боклан, Вікторія Білан, Костянтин самоук, Олена Стефанська, Бесо Гатаєв, Анна Кузіна, Олександр Ясько та Ігор Хрипунов.

 

Нагадаємо, в 2015 році компанія Star Media здійснюватиме виробництво фільму в жанрі детективної мелодрами «Особистий інтерес»,  серіали «Жереб долі» за сценарієм Ірен Роздобудько та пригодницької драми «Маестро», а також серіалу «Козаки» та ліричної комедії «Погана сусідка». 

 

Наприкінці 2014 року Star Media знімала в Лісабоні (Португалія) серіал «Мата Харі» за участі голлівудських зірок. В Україні стрічку покаже телеканал «Інтер».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2386
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Sparrov
3271 дн. тому
В підсумку вийде стандартне російське лайно. Один з сотні їхніх серіалів. Серіал де знімаються російські актори. Дія очевидно "відбувається" в Росії. Події типово російські. Чергова цеглинка для розбудови Русскава міра та нищення України.
українець
3272 дн. тому
Що за собачо-солов'їна компанія? У нас із москалями уже рік іде війна, а ці збираються і далі труїти українських глядачів ординською ментальністю і казками про хороших москалів? Кириленку, Стецю, Шокіне, врешті-решт, хто-небудь зверне увагу на те, що коїться в українському телеефірі?! Коли закінчиться цей гебістський шабаш?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду