Film.ua розпочав зйомки кримінальної мелодрами Оксани Байрак «Щоб побачити веселку...» (ФОТО)

Film.ua розпочав зйомки кримінальної мелодрами Оксани Байрак «Щоб побачити веселку...» (ФОТО)

22 Вересня 2015
3375
22 Вересня 2015
11:40

Film.ua розпочав зйомки кримінальної мелодрами Оксани Байрак «Щоб побачити веселку...» (ФОТО)

3375
Film.ua розпочав зйомки кримінальної мелодрами Оксани Байрак «Щоб побачити веселку...» (ФОТО)
Film.ua розпочав зйомки кримінальної мелодрами Оксани Байрак «Щоб побачити веселку...» (ФОТО)

Кінорежисер Оксана Байрак та компанія Film.ua приступили до зйомок кримінальної мелодрами «Щоб побачити веселку ...». Про це повідомляє сайт Film.ua.

 

У фільмі розповідатиметься про те, як жінка в боротьбі за кохання позбавляється всіх професійних і соціальних статусів, звільняється від засвоєних з дитинства переконань і забобонів, і, врешті-решт, стає вільною і щасливою.

 

Зйомки триватимуть до середини жовтня, а прем'єра відбудеться в 2016 році.

 

 

Головна героїня стрічки - 25-річна Віра, яка виросла в сім'ї міністра обласного уряду, отримала гарну освіту і готується до кар'єри лікаря-кардіолога. Одного дня вона зустрічає розумного і привабливого Ігоря - майора карного розшуку. Але незабаром Віру знаходить Антон - її шкільна любов, і дівчина вибирає його. Ігор повідомляє Вірі, що Антон - злочинець, який мав стосунок до пограбування і навіть вбивства.

 

«Хто ж з двох чоловіків говорить правду, а хто - бреше? Кому із з них вірити? Тому, хто вже був спійманий на брехні, або тому, хто так і не пробачив, що його покинули ... І як правильно вчинити: повернутися до спокійного розміреного життя або пожертвувати всім, заради першого кохання?», - йдеться у синопсисі стрічки.

 

 

У фільмі «Щоб побачити веселку ...» знімаються: Олена Радевич, Іван Колесников, Володимир Єпіфанцев, Сергій Воробйов, Марина Анисович, Римма Зюбіна, Михайло Дорожкін, Дмитро Тубольцев, Олександр Іванов та Рінат Хайруллін.

 

 

Новий чотирисерійний фільм Оксани Байрак - один з 10 серіалів, які цієї осені виробляє Film.ua, про що повідомив на скринінгу нових серіалів від учасників ініціативної групи «#Кінокраїна» генеральний продюсер Film.ua Group Віктор Мирський.

 

Крім цього серіалу Film.ua наразі знімає мелодрами «Забудь і згадай», «Коли минуле попереду» (спільне виробництво з «Інтра-фільм», Росія), «Улюблена вчителька» (спільне виробництво з Pronto Film), «Краса по-радянськи» (робоча назва, спільне виробництво з Pronto Film, анонсувався для каналу «Інтер»), «Вікно життя» (для телеканалу «Україна»); детективи для телеканалу ICTV «Ніконов і Ко» (спільне виробництво з Mama's Production) і «Володимирська, 15», детектив з елементами комедії та містики «Майор і магія» (попередня робоча назва - «Майор і відьма»), українськомовну медичну драму «Черговий лікар» для телеканалу «Україна».

 

«Детектор медіа»

 

Фото - із сайту Film.ua

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3375
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду