Film.ua почав знімати для каналу «Україна» серіал «Вікно життя» про бебі-бокси (ФОТО)

Film.ua почав знімати для каналу «Україна» серіал «Вікно життя» про бебі-бокси (ФОТО)

18 Вересня 2015
5071
18 Вересня 2015
18:57

Film.ua почав знімати для каналу «Україна» серіал «Вікно життя» про бебі-бокси (ФОТО)

5071
Film.ua почав знімати для каналу «Україна» серіал «Вікно життя» про бебі-бокси (ФОТО)
Film.ua почав знімати для каналу «Україна» серіал «Вікно життя» про бебі-бокси (ФОТО)

Кінокомпанія Film.ua у співпраці з «Медіа Групою Україна» розпочала зйомки мелодраматичного серіалу «Вікно життя». Про це повідомляє сайт Film.ua.

 

Сюжет серіалу розгортається довкола бебі-боксу - місця для анонімної відмови від дитини і передання її під опіку державних органів і служб. Кожен епізод серіалу - історія про порятунок новонародженого, підкинутого до так званого «вікна життя».

 

 

Дія фільму розгортається в дитячому стаціонарі перинатального центру. Герої серіалу - лікарі та медичний персонал дитячої лікарні, які виходжують підкинуту дитину, а також люди, які стають для чужої дитини батьком або матір'ю. Водночас центральним персонажем залишається немовля, довкола якого й розгортаються події. «Сюжетна інтрига кожного епізоду фільму сповнена несподіваними колізіями та поворотами», - йдеться в повідомленні.

 

 

Режисери серіалу - Максим Паперник і Анатолій Григор'єв. У ролях - Катерина Решетникова, Валерія Шкірандо, Костянтин Самоуков, Олександр Мохов, Наталя Васько, Інна Мірошниченко, Софія Письман, Любов Тимошевська, Ігор Портянко та інші.

 

 

Зйомки проходитимуть у Києві до початку січня 2016 року. Прем'єра відбудеться у 2016 році на телеканалі «Україна».

 

 

Нагадаємо, що також кінокомпанія Film.ua знімає для каналу «Україна» 40-серійний українськомовний медичний серіал «Черговий лікар» у жанрі медичної драми.

 

Загалом Film.ua цієї осені має у виробництві 10 серіалів, про що повідомив на скринінгу нових серіалів від учасників ініціативної групи «#Кінокраїна» генеральний продюсер Film.ua Group Віктор Мирський.

 

Це мелодрами «Забудь і згадай», «Коли минуле попереду» (спільне виробництво з «Інтра-фільм», Росія), «Улюблена вчителька» (спільне виробництво з Pronto Film), «Краса по-радянськи» (робоча назва, спільне виробництво з Pronto Film, анонсувався для каналу «Інтер»), «Вікно життя»; детективи для телеканалу ICTV «Ніконов і Ко» (спільне виробництво з Mama's Production) і «Володимирська, 15», детектив з елементами комедії та містики «Майор і магія» (попередня робоча назва - «Майор і відьма»), українськомовна медична драма «Черговий лікар» для телеканалу «Україна», а також новий чотирисерійний фільм Оксани Байрак.

 

«Детектор медіа»

 

Фото із сайту компанії Film.ua

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5071
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду