Film.ua і Pronto Film почали знімати серіал «Улюблена вчителька»

Film.ua і Pronto Film почали знімати серіал «Улюблена вчителька»

14 Вересня 2015
5016
14 Вересня 2015
16:20

Film.ua і Pronto Film почали знімати серіал «Улюблена вчителька»

5016
Film.ua і Pronto Film почали знімати серіал «Улюблена вчителька»
Film.ua і Pronto Film почали знімати серіал «Улюблена вчителька»

Кіновиробничі компанії Film.ua та Pronto Film розпочали зйомки 8-серійної драми «Улюблена вчителька». Про це повідомляє сайт Film.ua.

 

Фільм розповідає про шкільне кохання одинадцятикласника Гната Калініна до молодої вчительки Уляни Сергіївни. «На випускному вечорі відбувається бійка, і в міліцейському відділку гине найкращий друг Гната. Це вбивство "вішають" на нашого героя, і життя його руйнується, - йдеться в описанні стрічки. - Тюрма і зрада, ревнощі та бажання помсти, відчуття провини і спроба жити далі... Як із цим впоратися? Силу та надію Гнату дає перше шкільне кохання. Та чи зуміє герой пронести світле почуття через усі випробовування? Чи дослухається Уляна Сергіївна до свого серця? І хто відповість за поламані долі героїв?».

 

Зйомки проходитимуть у Києві та області.

 

 

Фільм знімає російський режисер Леонід Белозорович. У ролях - російські та українські актори Аліна Сергєєва, Олег Гаас, Анна Адамович, Олексій Нагрудний, Ольга Радчук, Олена Узлюк, Володимир Коваль, Ірина Мак, Борис Георгієвський, Олег Масленников, Валерія Гуляєва, Роман Мацюта та інші.

 

 

Прем'єру заплановано на 2016 рік. На замовлення якого каналу знімається серіал - компанія не повідомляє.

 

«Улюблена вчителька» - один з 10 серіалів, які цієї осені виробляє Film.ua, про що повідомив на скринінгу нових серіалів від учасників ініціативної групи «#Кінокраїна» генеральний продюсер Film.ua Group Віктор Мирський.

 

Крім цього серіалу Film.ua наразі знімає мелодрами «Забудь і згадай», «Коли минуле попереду» (спільне виробництво з «Інтра-фільм», Росія), «Краса по-радянськи» (робоча назва, спільне виробництво з Pronto Film, анонсувався для каналу «Інтер»), «Вікно життя»; детективи для телеканалу ICTV «Ніконов і Ко» (спільне виробництво з Mama's Production) і «Володимирська, 15», детектив з елементами комедії та містики «Майор і магія» (попередня робоча назва - «Майор і відьма»), українськомовну медичну драму «Черговий лікар» для телеканалу «Україна», а також новий чотирисерійний фільм Оксани Байрак.

 

«Детектор медіа»

 

Фото - із сайту Film.ua

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5016
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду