Film.ua почала зйомки мелодрами «Коли минуле попереду»

Film.ua почала зйомки мелодрами «Коли минуле попереду»

17 Серпня 2015
2821
17 Серпня 2015
12:40

Film.ua почала зйомки мелодрами «Коли минуле попереду»

2821
Film.ua почала зйомки мелодрами «Коли минуле попереду»
Film.ua почала зйомки мелодрами «Коли минуле попереду»

Компанії Film.ua та «Інтра-фільм» почали у Києві зйомки 12-серійної мелодрами «Коли минуле попереду». Про це повідомляє сайт кінокомпанії Film.ua.

 

Виконавчим продюсер картини став Володимир Іссат. Сценарій серіалу написав автор з Санкт-Петербурга (Росія) Ігор Агеєв, за сюжетами якого компанія Film.ua зняла стрічки «Дорога в порожнечу», «Легковажна жінка». Режисер серіалу Наталія Углицьких.

 

За сюжетом головну героїню Тому на випускний вечірці гвалтує син мера. Дізнавшись про це, батько ставить синові умови - одружишся або йдеш у в'язницю. Тома виходить за свого ґвалтівника, а той  продовжує над нею знущатися і далі - принижувати, бити ... Після чергового рукоприкладства Тома втікає з дому, а по дорозі дізнається, що її чоловік убитий. Її підозрюють у його вбивстві.

 

Виконавчий продюсер картини Володимир Іссат повідомив, що проект - частина довголітнього співробітництва з пітерськими колегами з компанії «Інтра».

 

«За роки нашої співпраці ми виробили проекти "Серцю не накажеш", "Дорога в порожнечу", "Легковажна жінка". Два останніх зняті за сценаріями відомого сценариста Ігоря Агєєва. Сценарій "Коли минуле попереду" відлежувався пару років, і ось, нарешті, руки до нього дійшли...У нас паритетні відносини: вони нам - сценарій і кандидатуру режисера-постановника, ми - виробничу площадку. Всі творчі питання з підбору та утвердження виконавців головних ролей, стильового і музичного рішення вирішуються спільно», - сказав виконавчий продюсер.

 

Нагадаємо, цього літа кінокомпанія Film.ua розпочала зйомки 12-серійної мелодрами з елементами трилера «Забудь і згадай», детективних серіалів «Володимирська, 15» , «Ніконов і Ко».

 

«Детектор медіа»

Фото - Film.ua

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2821
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду