У конкурсі на посаду керівника Луганської ОДТРК переміг  Андрій Шаповалов

У конкурсі на посаду керівника Луганської ОДТРК переміг Андрій Шаповалов

7 Липня 2015
1512
7 Липня 2015
13:37

У конкурсі на посаду керівника Луганської ОДТРК переміг Андрій Шаповалов

1512
У конкурсі на посаду керівника Луганської ОДТРК переміг  Андрій Шаповалов
У конкурсі на посаду керівника Луганської ОДТРК переміг  Андрій Шаповалов

7 липня у Держкомтелерадіо відбулося відкрите засідання комісії з проведення конкурсного відбору на посаду генерального директора ДО Луганська обласна державна телерадіокомпанія (ОДТРК). Про це повідомляє прес-служба Держкомтелерадіо.

 

За результатами конкурсу переможцем визнано Андрія Шаповалова, який зараз виконує обов'язки генерального директора ДО Луганська ОДТРК. З перевагою у три голоси він переміг іншого претендента на посаду - свою колегу, завідувачку редакції ТВО РІП телебачення ДО Луганська ОДТРК Оксану Шило.

 

37-річний луганчанин, випускник Східноукраїнського національного університету Андрій Шаповалов має чималий досвід роботи в українських ЗМІ. Починав у 1995 році спеціальним кореспондентом луганської міської комунальної телекомпанії «Ефір-1». Потім працював журналістом ПП «Вуличне телебачення», ТВО «Телефабрика» (Київ). У 2004-2005 роках Андрій  Шаповалов обіймав посаду радника голови Луганської ОДА, начальника відділу зв'язків з громадскістью та ЗМІ апарату Луганської ОДА. В 2007 році повертається у журналістику, у телерадіокомпанію ICTV, де працює до 2014 року. З березня Андрій Шаповалов виконує обов'язки генерального директора оновленої Луганської ОДТРК у місті Сєвєродонецьку (Луганська область).

 

Конкурс проводився відповідно до вимог постанови Кабінету Міністрів України від 3 вересня 2008 року № 777 «Про проведення конкурсного відбору керівників суб'єктів господарювання державного сектору економіки».

 

Призначення Андрія Шаповалова на посаду відбудеться після погодження його кандидатури в Луганській обласній військово-цивільній адміністрації.

 

Нагадаємо, 6 квітня Державний комітет телебачення і радіомовлення повідомив, що З 2 квітня відновлено мовлення у цифровому стандарті Т2 Луганської ОДТРК і найближчим часом планується розпочати телевізійне мовлення в аналоговому стандарті та відновити радіомовлення.

 

Через відсутність технологічної бази телепрограми для Донецької та Луганської ОДТРК готуються в Києві, а у формуванні телеконтенту беруть участь усі державні ТРК, а також «Радіо Свобода», ГО «Донецький інститут інформації», «Громадське радіо».

 

1 липня Президент України Петро Порошенко заявив, що Луганська обласна державна телерадіокомпанія (ОДТРК), яка була змушена переїхати до міста Сєверодонецька у зв'язку з ситуацією на Донбасі, отримає нарешті виділені їй кошти на відновлення роботи. 

 

«Детектор медіа»

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1512
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду