detector.media
07.07.2015 13:37
У конкурсі на посаду керівника Луганської ОДТРК переміг Андрій Шаповалов
У конкурсі на посаду керівника Луганської ОДТРК переміг  Андрій Шаповалов

7 липня у Держкомтелерадіо відбулося відкрите засідання комісії з проведення конкурсного відбору на посаду генерального директора ДО Луганська обласна державна телерадіокомпанія (ОДТРК). Про це повідомляє прес-служба Держкомтелерадіо.

 

За результатами конкурсу переможцем визнано Андрія Шаповалова, який зараз виконує обов'язки генерального директора ДО Луганська ОДТРК. З перевагою у три голоси він переміг іншого претендента на посаду - свою колегу, завідувачку редакції ТВО РІП телебачення ДО Луганська ОДТРК Оксану Шило.

 

37-річний луганчанин, випускник Східноукраїнського національного університету Андрій Шаповалов має чималий досвід роботи в українських ЗМІ. Починав у 1995 році спеціальним кореспондентом луганської міської комунальної телекомпанії «Ефір-1». Потім працював журналістом ПП «Вуличне телебачення», ТВО «Телефабрика» (Київ). У 2004-2005 роках Андрій  Шаповалов обіймав посаду радника голови Луганської ОДА, начальника відділу зв'язків з громадскістью та ЗМІ апарату Луганської ОДА. В 2007 році повертається у журналістику, у телерадіокомпанію ICTV, де працює до 2014 року. З березня Андрій Шаповалов виконує обов'язки генерального директора оновленої Луганської ОДТРК у місті Сєвєродонецьку (Луганська область).

 

Конкурс проводився відповідно до вимог постанови Кабінету Міністрів України від 3 вересня 2008 року № 777 «Про проведення конкурсного відбору керівників суб'єктів господарювання державного сектору економіки».

 

Призначення Андрія Шаповалова на посаду відбудеться після погодження його кандидатури в Луганській обласній військово-цивільній адміністрації.

 

Нагадаємо, 6 квітня Державний комітет телебачення і радіомовлення повідомив, що З 2 квітня відновлено мовлення у цифровому стандарті Т2 Луганської ОДТРК і найближчим часом планується розпочати телевізійне мовлення в аналоговому стандарті та відновити радіомовлення.

 

Через відсутність технологічної бази телепрограми для Донецької та Луганської ОДТРК готуються в Києві, а у формуванні телеконтенту беруть участь усі державні ТРК, а також «Радіо Свобода», ГО «Донецький інститут інформації», «Громадське радіо».

 

1 липня Президент України Петро Порошенко заявив, що Луганська обласна державна телерадіокомпанія (ОДТРК), яка була змушена переїхати до міста Сєверодонецька у зв'язку з ситуацією на Донбасі, отримає нарешті виділені їй кошти на відновлення роботи. 

 

«Детектор медіа»

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY