Ukraine Today транслює урочистості з нагоди днів пам’яті та перемоги над нацизмом

Ukraine Today транслює урочистості з нагоди днів пам’яті та перемоги над нацизмом

8 Травня 2015
2071
8 Травня 2015
15:47

Ukraine Today транслює урочистості з нагоди днів пам’яті та перемоги над нацизмом

2071
Ukraine Today транслює урочистості з нагоди днів пам’яті та перемоги над нацизмом
Ukraine Today транслює урочистості з нагоди днів пам’яті та перемоги над нацизмом

7, 8 і 9 травня український новинний телеканал іномовлення Ukraine Today (група «1+1 медіа») наживо транслює урочистості, котрі проходять у різних європейських країнах з нагоди Дня пам'яті та перемоги над нацизмом. Впродовж трьох днів в прямому ефірі транслюються включення з європейських міст, зокрема і пряма трансляція заходів, запланованих українським урядом. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Вшанування Пам'яті Героїв в Києві відбувається 8 травня, початок трансляції - о 22:00 за київським часом. А 9 травня об 11:00 за Києвом телеканал Ukraine Today транслюватиме заходи, приурочені Дню Перемоги над нацизмом у Європі. Трансляція відбуватиметься англійською мовою.

 

«У цей день, 8 травня, консолідована Європа перемогла нацизм ціною мільйонів людських життів. Але, як показує сучасна історія, людська пам'ять може бути дуже короткою, і під диктаторським тиском легко забути причини цих смертей. Наша мета - показати, що Європа і Україна добре пам'ятає ці трагічні події і робитиме все можливе, щоб не допустити їх повторення», - каже генеральний продюсер Ukraine Today Тетяна Пушнова.

 

Нагадаємо, що урочистості в Україні та європейських країнах 7-9 травня транслює Перший канал.

 

Ukraine Today - це англомовний телеканал групи «1+1 медіа», спрямований на закордонну аудиторію. Телеканал стартував у серпні 2014 року. Ukraine Today мовить цілодобово через один з найбільших супутників Європи HotBird. Онлайн-трансляція каналу доступна на офіційному сайті uatoday.tv та YouTube, а також у мобільних додатках Android та iOs. Також канал доступний у додатку для Samsung Smart TV та LG Smart TV.

 

У листопаді 2014 року Ukraine Today уклав ліцензійну угоду з італійською платформою супутникового телебачення Tivusat. До кінця 2015 року канал планує розпочати трансляцію англомовної версії каналу на території Франції. Із 27 березня Ukraine Today доступний у найбільшій кабельній мережі Іспанії - ONO. Із 4 травня телеканал доступний в основному кабельному пакеті провідного провайдера Німеччини Unitymedia.

 

23 квітня у Києві представили Громадську організація Ukraine Today та Міжнародну наглядову раду першого англомовного мультиплатформного проекту.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2071
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду