Ukraine Today розпочав акцію «Відкриймо світові Україну!»

Ukraine Today розпочав акцію «Відкриймо світові Україну!»

26 Грудня 2014
3620
26 Грудня 2014
12:59

Ukraine Today розпочав акцію «Відкриймо світові Україну!»

3620
Ukraine Today розпочав акцію «Відкриймо світові Україну!»
Ukraine Today розпочав акцію «Відкриймо світові Україну!»

Український канал іномовлення Ukraine Today напередодні Нового року і Різдвяних свят запустив акцію «Відкриймо світові Україну!». Про це повідомляє прес-служба медіа групи «1+1 медіа».

 

Канал пропонує українцям, які вирушають за кордон, звертатись до адміністрації готелів, де вони відпочивають, з проханням активувати Ukraine Today в переліку супутникових каналів. Кожен подорожуючий отримує в аеропорту лист-звернення з детальною інструкцією. На підтримку цієї акції телеканал також підготував відео, в якому закликає українців поширювати інформацію про телеканал Ukraine Today закордоном.  

 

«Для нас акція - не просто популяризація каналу. Ми багато місяців перебуваємо у жорсткій інформаційній війні, спонсорованій Кремлем, і чинити їй опір життєво необхідно. У світу має бути вибір, яку інформацію і звідки отримувати. Тому зараз, ми маємо об'єднатись і разом стати голосом країни», - сказала генеральний продюсер UkraineToday Тетяна Пушнова.

 

UkraineToday веде мовлення через один з найбільших супутників у Європі Hot Bird. Онлайн трансляція каналу доступна на офіційному сайті uatoday.tv та YouTube, а також у мобільних додатках Android та iOs. Також канал доступний у додатку для Samsung Smart TV та LG Smart TV.

 

Нагадаємо, напередодні Різдва український канал іномовлення Ukraine Today підготував вітання своїм телеглядачам у вигляді спеціальних міжпрограмних відеороликів. В восьми спеціально створених відео канал поєднав різні стилі виконання відомої в усіх країнах різдвяної мелодії «Щедрик» українського композитора Миколи Леонтовича.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3620
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду