detector.media
08.05.2015 15:47
Ukraine Today транслює урочистості з нагоди днів пам’яті та перемоги над нацизмом
Ukraine Today транслює урочистості з нагоди днів пам’яті та перемоги над нацизмом

7, 8 і 9 травня український новинний телеканал іномовлення Ukraine Today (група «1+1 медіа») наживо транслює урочистості, котрі проходять у різних європейських країнах з нагоди Дня пам'яті та перемоги над нацизмом. Впродовж трьох днів в прямому ефірі транслюються включення з європейських міст, зокрема і пряма трансляція заходів, запланованих українським урядом. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Вшанування Пам'яті Героїв в Києві відбувається 8 травня, початок трансляції - о 22:00 за київським часом. А 9 травня об 11:00 за Києвом телеканал Ukraine Today транслюватиме заходи, приурочені Дню Перемоги над нацизмом у Європі. Трансляція відбуватиметься англійською мовою.

 

«У цей день, 8 травня, консолідована Європа перемогла нацизм ціною мільйонів людських життів. Але, як показує сучасна історія, людська пам'ять може бути дуже короткою, і під диктаторським тиском легко забути причини цих смертей. Наша мета - показати, що Європа і Україна добре пам'ятає ці трагічні події і робитиме все можливе, щоб не допустити їх повторення», - каже генеральний продюсер Ukraine Today Тетяна Пушнова.

 

Нагадаємо, що урочистості в Україні та європейських країнах 7-9 травня транслює Перший канал.

 

Ukraine Today - це англомовний телеканал групи «1+1 медіа», спрямований на закордонну аудиторію. Телеканал стартував у серпні 2014 року. Ukraine Today мовить цілодобово через один з найбільших супутників Європи HotBird. Онлайн-трансляція каналу доступна на офіційному сайті uatoday.tv та YouTube, а також у мобільних додатках Android та iOs. Також канал доступний у додатку для Samsung Smart TV та LG Smart TV.

 

У листопаді 2014 року Ukraine Today уклав ліцензійну угоду з італійською платформою супутникового телебачення Tivusat. До кінця 2015 року канал планує розпочати трансляцію англомовної версії каналу на території Франції. Із 27 березня Ukraine Today доступний у найбільшій кабельній мережі Іспанії - ONO. Із 4 травня телеканал доступний в основному кабельному пакеті провідного провайдера Німеччини Unitymedia.

 

23 квітня у Києві представили Громадську організація Ukraine Today та Міжнародну наглядову раду першого англомовного мультиплатформного проекту.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY