Телеканал Ukraine Today стартував у Німеччині та планує запуск російськомовної версії

Телеканал Ukraine Today стартував у Німеччині та планує запуск російськомовної версії

5 Травня 2015
3204
5 Травня 2015
15:47

Телеканал Ukraine Today стартував у Німеччині та планує запуск російськомовної версії

3204
Телеканал Ukraine Today стартував у Німеччині та планує запуск російськомовної версії
Телеканал Ukraine Today стартував у Німеччині та планує запуск російськомовної версії

З 4 травня український англомовний новинний телеканал Ukraine Today (група «1+1 медіа») розширив кабельне покриття у Європі запуском у Німеччині. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Телеканал Ukraine Today доступний у основному кабельному пакеті провідного провайдера Німеччини Unitymedia, що є власністю Liberty Global.

 

Unitymedia присутня у 800 містах країни та забезпечує доступ до понад 7 мільйонів домогосподарств.

 

У прес-службі також повідомили, що команда Ukraine Today наразі працює над запуском російськname="_GoBack">омовної версії каналу, що дозволить протистояти «поширенню пропагандистських повідомлень українським ворогом».

 

«Німеччина - це стратегічно важлива для нас країна, так само, як Україна є стратегічно важливою і для Німеччини, і для Європи в цілому. Саме тому надзвичайно важливо, щоб ця аудиторія отримувала правдиву та неупереджену інформацію з нашого регіону. А запуск російськомовної версії, який ми запланували на літо, зробить наш канал цікавим не тільки англомовним жителям Європи, але й великій кількості російськомовного населення», - коментує новини каналу генеральний продюсер Ukraine Today Тетяна Пушнова.

 

Нагадаємо, Ukraine Today - це англомовний телеканал групи «1+1 медіа»,  спрямований на закордонну аудиторію. Телеканал стартував у серпні 2014 року. Ukraine Today мовить через один з найбільших супутників Європи HotBird. Онлайн-трансляція каналу доступна на офіційному сайті uatoday.tv та YouTube, а також у мобільних додатках Android та iOs. Також канал доступний у додатку для Samsung Smart TV та LG Smart TV. У листопаді 2014 року Ukraine Today уклав ліцензійну угоду з італійською платформою супутникового телебачення Tivusat. До кінця 2015 року канал планує розпочати трансляцію англомовної версії каналу на території Франції. Із 27 березня міжнародний Ukraine Today доступний у найбільшій кабельній мережі Іспанії - ONO.

 

23 квітня у Києві представили Громадську організація (ГО) Ukraine Today та Міжнародну наглядову раду першого англомовного мультиплатформного проекту.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3204
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
глядач
3271 дн. тому
Євроньюз мають один відеоряд і дюжину різномовних аудіоканалів. Може, варто було б і нашим більше дбати про якісне і цікаве інформаційне наповнення каналу, а судіодоріжки додавати в міру можливості? Щоб не створювати окремих каналів для кожної мови.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду