Завершився чат з Віктором Андрієнком

Завершився чат з Віктором Андрієнком

13 Лютого 2015
7714
13 Лютого 2015
13:55

Завершився чат з Віктором Андрієнком

7714
Тема - «Нові теле- і кінопроекти для дітей та молоді від Віктора Андрієнка»
Завершився чат з Віктором Андрієнком
Завершився чат з Віктором Андрієнком

13 лютого на http://chat.detector.media відбулася чат-конференція за участю актора та режисера Віктора Андрієнка на тему: «Нові теле- і кінопроекти для дітей та молоді від Віктора Андрієнка».

 

До обговорення пропонувалися питання: створення творчих соціальних проектів для дітей та молоді; плани творчого об'єднання Future projects; які перспективи в українського теле- і кіновиробництва та ін.

 

Повну версію чату читайте найближчими днями на «Детектор медіа».

 

 

 

Біографічна довідка:

 

Віктор Андрієнко народився 1959 року в Запоріжжі. Український актор і режисер театру та кіно. Визнаний метр гумористичного жанру. Ще будучи студентом, розпочав зніматися в кіно як каскадер.

 

Після інституту працював у Київському театрі естради, Одеській філармонії, театрі «Гротеск», театрі «Шарж», Театрі клоунади. Актор та  каскадер Національної кіностудії ім. О. Довженка. Режисер телекомпанії ТЕТ, художній керівник Студія «Автор». Режисер, актор ТОВ «ПРО-ТБ», режисер, актор Студії Technomedia, актор Продюсерського центру «Среда» (теле-шоу «Большая разница», Росія, Україна). Автор, режисер та актор численних робіт в кіно- і на телебаченні, постановник трюків. Фільмографія складається з понад 100 ролей на телебаченні і в кіно. Режисер-постановник дитячого історико-пригодницького фільму «Іван Сила» (2013).

 

На початку 2015 року Віктор Андрієнко разом зі своїм колегою по журі в Київській Лізі КВК «Отклик» Ярославом Біляєвим заснували Творче об'єднання Future projects - «Проекти майбутнього», мета якого створення творчих соціальних проектів для дітей та молоді. Зараз Віктор Андрієнко гастролює по Україні з виставою «Поїзд «Одеса-мама» Ігоря Славинського.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7714
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
petja
3362 дн. тому
Доброго дня! Я представляю місцеву телерадіокомпанію. Скажіть, чи можливо отримати ваші старі відеороботи - фільми, серіали, телепрограми з вашою участю, вашим виробництвом для трансляції на нашому телеканалі на безкоштовній основі? Транслювати вітчизняний продукт хочеться, а коштів щоб придбати - немає, на жаль. Залиште свої кординати. Дякую!
Олег Карпин
3363 дн. тому
В Трускавці знімати будемо? )))
Світлана
3363 дн. тому
1. Присылают ли украинские братья по перу Виктору Андриенко какие-то новые сценарии, наработки на основе которых можно было бы снять детский фильм или сериал не хуже "Ивана Силы"? Может ли творческая общественность поучаствовать в этом процессе??? 2. Одним глазом глянула российские, можно сказать молодежные, сериалы-ситкомы "Физрук" и сейчас "Семейный бизнес".В общем, они не открывают Америку, но зрителя берет- хорошо отработанный, прямо отточенный в каждой фразе, кадре, созданном артистом образе, современный формат восприятия зрелища. Мне кажется, украинскому кино для молодежной аудитории не хватает именно форматного изложения. И вообще возможно ли так обрабатывать сценарий, снимать у нас?Что думает по этому поводу режиссер Андриенко, открывший свой формат в "Иване Силе"?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду