Андрій Карпій офіційно став власником цифрового каналу «Вінтаж ТВ»

Андрій Карпій офіційно став власником цифрового каналу «Вінтаж ТВ»

18 Листопада 2014
7389
18 Листопада 2014
10:05

Андрій Карпій офіційно став власником цифрового каналу «Вінтаж ТВ»

7389
Андрій Карпій офіційно став власником цифрового каналу «Вінтаж ТВ»
Андрій Карпій офіційно став власником цифрового каналу «Вінтаж ТВ»

Новими власниками цифрового телеканалу «Вінтаж ТВ» (ТОВ «Корона санрайс»), який має ліцензію на загальнонаціональне цифрове мовлення в мультиплексі МХ-5, став харківський бізнесмен Андрій Карпій і компанія «Перша українська медіа група», що йому належить. Про це з посиланням на єдиний державний реєстр юридичних і фізичних осіб повідомляє видання «Капитал».

 

Частка пана Карпія становить 1%, ТОВ «І українська медіа група» - 95%. Попереднім власником каналу, за даними держреєстру, був Роман Ворона.

 

Канал переїхав з вул. Солом'янської, 3, на вул. Олександра Довженка, 14 (офіс 156) у Києві.

 

Керівником каналу з 27 жовтня 2014 року став Дмитро Білокопитов замість Олесі Кисель.

 

Нагадаємо, про те, що Андрій Карпій придбав телеканал «Вінтаж ТВ» (ТОВ «Корона санрайс») і незабаром канал буде перейменовано на «ProВСЕ» стало відомо зі ЗМІ на початку листопада. Перед цим, у жовтні, Андрій Карпій продав свої чотири радіокомпанії, у тому числі ТРК «Онікс», що мають 27 частот у різних регіонах України, ТОВ «Медіа інвест плюс» - компанії з холдингу Ігоря Гужви, яка планує запустити на цих частотах радіо «Вести».

 

Раніше, в серпні, ТОВ «Корона санрайс» уже міняла своїх власників, директора й адресу: власником замість Ірини Коморської став Роман Ворона, директором призначили Олесю Кисель. Канал був виставлений на продаж у пакеті з ТОВ «Голдберрі» (цю компанію придбала компанія дружини Миколи Княжицького і запустила на базі «Голдберрі» канал «Еспресо TV»).

 

Хто був раніше реальним власником ТОВ «Корона санрайс» - достеменно невідомо. Компанія в минулому мала спільну адресу з ТОВ «Голдберрі» (цифровий канал «Голдберрі») і ТОВ «Аспера 2011» (цифровий канал «Ескулап TV»). Ці компанії мали зв'язок з телеканалом ТОНІС, кінцевим власником якого, за даними розслідування сайту «Наші гроші», могли бути Олександр Янукович та Сергій Арбузов.

 

25 вересня Нацрада оголосила попередження ТОВ «Корона санрайс» (телеканал «Вінтаж ТВ») за порушення програмної концепції та зміну логотипу «Вінтаж ТВ» на Vintage. 9 жовтня Національна рада з питань телебачення і радіомовлення не переоформила ліцензію ТОВ «Корона санрайс» у зв'язку зі зміною власників, керівних і наглядових органів, адреси студії, логотипа і програмної концепції. Член Нацради Олег Черниш пояснив, що утримався під час голосування, оскільки не знає, кому належить канал.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7389
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
//
3417 дн. тому
Напевно у Телекритики.
Влад
3419 дн. тому
Частка пана Карпія становить 1%, ТОВ «І українська медіа група» - 95%. А ещё 4% у кого?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду