На «Телекритиці» завершився чат з Катериною М’ясниковою

28 Грудня 2012
6136
28 Грудня 2012
11:22

На «Телекритиці» завершився чат з Катериною М’ясниковою

6136
Тема - «Підсумки телероку: регіональний вимір»
На «Телекритиці» завершився чат з Катериною М’ясниковою

На http://chat.detector.media завершилася чат-конференція за участю виконавчого директора Незалежної асоціації телерадіомовників (НАМ), медіаексперта, юриста Катерини М'ясникової на тему: «Підсумки телероку: регіональний вимір».

 

До обговорення пропонуються питання: перехід на цифру; діяльність ЗМІ під час парламентської виборчої кампанії, радіовимірювання та ін. 

 

Свої запитання ви можете ставити безпосередньо в чаті - http://chat.detector.media.

 

Біографічна довідка:

 

Катерина М'ясникова - медіаексперт, юрист, виконавчий директор Незалежної асоціації телерадіомовників (НАМ).

Працює в медіа сфері з 2001 року.

 

Закінчила Києво-Могилянську Академію, юридичний факультет.

 

Працювала в структурі Департаменту інтелектуальної власності.

 

У 2001 році почала працювати в Незалежній асоціації телерадіомовників  на посаді юрист-консультанта.

 

У 2003 році за рішенням загальних зборів правління,  Катерину М'ясникову призначено виконавчим директором Незалежної асоціації телерадіомовників.

 

Катерина М'ясникова - член громадської ради при Державному комітеті телебачення та радіомовлення України,  член робочої групи з розробки та впровадження системи позначок для захисту дітей,  у складі робочої групи з підготовки нової редакції ЗУ «Про телебачення і радіомовлення».

 

Делегат від України на міжнародних експертних заходах. У 2011 та 2012 роках - спікер під час круглого столу у Вашингтоні, де на міжнародному рівні світові експерти обговорюють проблеми впровадження цифрового мовлення в Україні. Захід відбувається щорічно за ініціативи Незалежної асоціації телерадіомовників.  

 

У 2012 році в рамках Всесвітньої конференції GFMD, яка відбувалася 9-11 вересня в ПАР, Катерину М'ясникову  переобрано членом правління Глобального форуму з медіа розвитку (GFMD). www.gfmd.info

 

 

 «Детектор медіа»

Фото Павла Довганя

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6136
Коментарі
7
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Петро
4139 дн. тому
Катерино, чи вірите Ви у ефективність громадських структур у наш час? Чи стане влада коли-небудь прислухатись до них?
Мар'яна
4139 дн. тому
НАМ висунула на членство в Нацраді Віктора Павленка і Валентина Резніченка. За якими критеріями підходили до вибору кандидатів і чому висунули саме цих людей? Чому не заручилися підтримкою жодної з депутатських фракцій, щоб разом висувати? Не боїтеся, що з Павленком і Резніченком буде як з Фартушним - ви його висунули, а він став членом Нацради і взагалі не захищає інтересів місцевих і регіональних мовників?
НР
4139 дн. тому
Під яким знаком для НАМ пройшов цей рік у відносинах з Нацрадою? Як ви оцінюєте внесення змін до Плану розвитку, яким запланована - незрозуміло коли - розбудова локальних мультиплексів?
12345
4139 дн. тому
Катерино, ми спостерігаємо тенденцію до злиття і поглинання місцевих радіостанцій національними мережами. Як, на вашу думку, цьому можна протистояти? Чи може місцева радіостанція вижити за нинішніх умов медіаринку? Вашими членами є як місцеві, так і національні радіомережі. Як вам вдається балансувати між інтересами тих і тих?
Дмитро
4140 дн. тому
Звісно, місцевих та регіональних мовників турбує питання перехіду на цифру. За умовами Зеонбуду, для вищезазначених мовників це майже неможливо. Чи реально домовитись з Нацрадою про створення місцевих мультиплексів незалежно від Зеонбуду? Чи піде на це Нацрада? Я особисто дуже в цьому сумніваюсь. Судячи з того, що конкурси на право мовлення в цифрі виграють компанії які створюються за один два тижні до початку конкурса і виграють їх, а між тим компанії які дисятиліттями працюють на свого глядача - опинились за бортом, то про що взагалі можно говорити з Нацрадою? З повагою, Дмитро. Головний інженер ТРК. Одеська область.
Віктор 29
4141 дн. тому
Теж цікавить це питання, це при тому, що до більшості тих фільмів є українське озвучення, але чомусь закуповується в Росії. Якщо потрібні конкретні випадки можу навести.
Ігор
4141 дн. тому
Чому останнім часом національні канали транслюють багато бусурманського кіно з російським дубляжем?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду