detector.media
«Телекритика»
28.12.2012 11:22
На «Телекритиці» завершився чат з Катериною М’ясниковою
На «Телекритиці» завершився чат з Катериною М’ясниковою
Тема - «Підсумки телероку: регіональний вимір»

На http://chat.detector.media завершилася чат-конференція за участю виконавчого директора Незалежної асоціації телерадіомовників (НАМ), медіаексперта, юриста Катерини М'ясникової на тему: «Підсумки телероку: регіональний вимір».

 

До обговорення пропонуються питання: перехід на цифру; діяльність ЗМІ під час парламентської виборчої кампанії, радіовимірювання та ін. 

 

Свої запитання ви можете ставити безпосередньо в чаті - http://chat.detector.media.

 

Біографічна довідка:

 

Катерина М'ясникова - медіаексперт, юрист, виконавчий директор Незалежної асоціації телерадіомовників (НАМ).

Працює в медіа сфері з 2001 року.

 

Закінчила Києво-Могилянську Академію, юридичний факультет.

 

Працювала в структурі Департаменту інтелектуальної власності.

 

У 2001 році почала працювати в Незалежній асоціації телерадіомовників  на посаді юрист-консультанта.

 

У 2003 році за рішенням загальних зборів правління,  Катерину М'ясникову призначено виконавчим директором Незалежної асоціації телерадіомовників.

 

Катерина М'ясникова - член громадської ради при Державному комітеті телебачення та радіомовлення України,  член робочої групи з розробки та впровадження системи позначок для захисту дітей,  у складі робочої групи з підготовки нової редакції ЗУ «Про телебачення і радіомовлення».

 

Делегат від України на міжнародних експертних заходах. У 2011 та 2012 роках - спікер під час круглого столу у Вашингтоні, де на міжнародному рівні світові експерти обговорюють проблеми впровадження цифрового мовлення в Україні. Захід відбувається щорічно за ініціативи Незалежної асоціації телерадіомовників.  

 

У 2012 році в рамках Всесвітньої конференції GFMD, яка відбувалася 9-11 вересня в ПАР, Катерину М'ясникову  переобрано членом правління Глобального форуму з медіа розвитку (GFMD). www.gfmd.info

 

 

 «Детектор медіа»

Фото Павла Довганя

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY