Завершився чат з Олександром Денисовим

17 Травня 2012
12443
17 Травня 2012
11:10

Завершився чат з Олександром Денисовим

12443
Тема – підготовка телеканалів «Футбол» і «Футбол+» до Євро-2012
Завершився чат з Олександром Денисовим

На http://chat.detector.media/ завершився чат з директором телеканалів «Футбол» і «Футбол+» Олександром Денисовим. Тема - підготовка телеканалів «Футбол» і «Футбол+» до Євро-2012.

 

До обговорення пропонуються запитання: які телепроекти готують канали на час трансляції Євро-2012, які в них очікування від початку трансляцій в HD, чим вони будуть жити після Євро та інші.

 

Свої запитання ви можете ставити безпосередньо в чат http://chat.detector.media/.

 

Довідка:

Олександр Денисов працює на ТРК «Україна» від 2001 року. Спочатку був редактором відділу спорту. З лютого 2002 - шеф-редактор спортивних програм. У цей час продюсує всі спортивні проекти на каналі «Україна», а також веде футбольну програму в прямому ефірі - «Футбольний уїк-енд» . З березня 2008 року призначений директором тематичного каналу медіахолдингу Ріната Ахметова «Футбол», з 2010 року очолив також телеканал «Футбол+».

 

 

«Детектор медіа»

Фото Павла Довганя

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
12443
Читайте також
Коментарі
13
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
14
4360 дн. тому
Як ви відноситесь до критичних заяв на вашу адресу, зокрема щодо того, що у програмі "Футбольний уїк-енд" ви, скажімо так, дуже вже хвалите "Шахтар" за його перемоги і намагаєтесь виправдати його ж невдачі?
niko
4360 дн. тому
Чи Ви задоволені підсумками конкурсу кометаторів? Чи посприяв він у пошуку коментаторських талантів, про які йшла мова до конкурсу?
dant_
4360 дн. тому
Яка оптимальна вартість пулу телеправ на трансляцію матчів УПЛ?
Andras
4360 дн. тому
Чи планується посилення штату коментаторів у найближчий час, оскільки кількість контенту цього вимагає? Чи є хтось "на олівці"?
dant_
4360 дн. тому
Чому не створений єдиний пул телеправ на показ Української прем'єр-Ліги хоча б для продажу закордон? Невже ТК Футбол вигідно продавати закордон пул без Динамо,Металіста,Дніпра,Карпат? Якщо дуже захотіти, то завжди можна домовитися заради іміджу українського футболу.
Anders
4360 дн. тому
Чи будуть задіяні всі коментатори каналу Футбол на Євро? Чи збираєтесь транслювати чемпіонат Франції? І ще одне питання: чи є у Ваших планах створення спортивного каналу, який присвячений не лише футболу?
Олег
4360 дн. тому
Здравствуйте! Есть ли реальные пути трудоустройства у Вас на канале журналиста, который ранее специализировался на совершенно другой тематике (политика, экономика...), но желает попробовать себя в тайно с детства любимом хобби - футбольной журналистике? Спасибо.
Андрій
4360 дн. тому
Доброго дня! Яким буде формат нових передач до Євро-2012? Це буде футбольний уік-енд, яким ми його знаємо чи щось зовсім нове? Дякую!
oleh81
4360 дн. тому
1. Будь-ласка, купіть права на єврокубки з майбутнього сезону та запустіть ще один спортивний канал. 2. Підвиште рівень коментування матчів Крутороговим або взагалі замініть його іншим коментатором, нехай озвучує різні випуски тележурналів. Нічого особистого, просто людина дуже далека від розуміння футболу. 3. Які клуби увійдуть в офіційний телепул УПЛ майбутнього сезону? 4. Було б непогано також придбати права на показ Кубку Лібертадорес. Дякую! Всього найкращого! І завжди тільки розвивайтесь! PS Спробуйте хоча би раз вести ФутУік українською мовою:)
Aleks1936
4360 дн. тому
Здраствуйте,хочу узнать будет ли трк Украина покупать права на трансляцию Лиги Чемпионов сезона 2012/13?
1815
4360 дн. тому
Доброго дня!!! Спочатку респект і подяка за запрошення Уткіна, Розанова на матчі Євро. Передайте їм вітання від українських вболівальників. Скажіть будь-ласка канал буде боротись за показ Ліги Чемпіонів і Ліги Європи на наступні роки та за показ відбіркових матчів збірної? Прохання до Вас, нехай матчі збірної коментує Віктор Вацко, який дуже гарно емоційно коментує, передає дух, крім того на фарт, пам'ятаючи 2006р. Дякую.
vlad15.675
4360 дн. тому
Хто буде коментувати матчі збірної ? Які будуть нові програма та хто будуть їх вести?Чи планується залучати до коментування експетів. Будете запрошувати Франкова чи Шахова?Нових програм скільки буде і на якому каналі? Чи будете ви залучати до коментування експертів не з вашого каналу та чи можу я дивитись футбол в 16на9 якщо не маю змоги в нд.Дякую удачі.
Руслан
4361 дн. тому
1. Чи будуть розподілятися коментатори на паралельних трансляціях матчів ЄВРО на каналах Україна/Футбол? Приміром, якщо я не маю жодного бажання слухати Уткіна чи Розанова, чи зможу я перемкнути канал та слухати Вацка чи Михайлюка? 2. Хто з команди коментаторів каналів Футбол працюватиме на матчах ЄВРО? 3. Хто буде змінювати Роберто Моралеса на матчах бразильського чемпіонату на час ЄВРО (адже сам Роберто працюватиме на УТ-1, я так розумію безпосередньо з місць подій)? І що робити, якщо замінювати буде Круторогов/Гавриленко, вимикати звук? Чи розглядається можливість транслювання матчів Бразилейрао у цей період тільки з інтершумом?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду