Денисова і Ковальського Кабмін відзначив за розвиток спорту

21 Грудня 2011
7005
21 Грудня 2011
14:28

Денисова і Ковальського Кабмін відзначив за розвиток спорту

7005
Денисова і Ковальського Кабмін відзначив за розвиток спорту

Директор телеканалу «Футбол» Олександр Денисов та ведучий «Фактів. Спорт» на ICTV  Андрій Ковальський отримали нагороди від Кабінету міністрів України. Про це повідомляють прес-служби  телеканалів.

 

Нагороди було вручено 20 грудня.

 

Олександр Денисов отримав почесну грамоту Кабміну за значний особистий внесок у розвиток фізичної культури та спорту, багаторічну працю та високий професіоналізм, Андрій Ковальський - подяку. 

 

Окрім державних нагород свої відзнаки вручала також Федерація футболу України. Разом з журналістами нагороди отримали тренер національної збірної Олег Блохін, тренер молодіжної збірної Павло Яковенко та спортивний директор ФК «Динамо-Київ» Олексій Михайличенко.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7005
Теги:
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
карамболь
4518 дн. тому
Все заслужено, молодцы парни, так держать!!!)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
medved
4518 дн. тому
Дефективний, ти слово "дефект" правильно писати навчись!
Обзор
4519 дн. тому
Отличная пара, все справедливо. "Каждому по таланту, каждому по деффектам дикции"
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду