Канал «Футбол» вийде в ефір восени 2008-го. Його очолить Олександр Денисов

15 Квітня 2008
30951
15 Квітня 2008
18:19

Канал «Футбол» вийде в ефір восени 2008-го. Його очолить Олександр Денисов

30951
Канал «Футбол» вийде в ефір восени 2008-го. Його очолить Олександр Денисов
Супутниковий телеканал «Футбол», що належить ТРК «Україна», вийде в ефір у тестовому режимі у жовтні-листопаді 2008 року, а з лютого 2009-го розпочне повноцінне мовлення, повідомляє «Медіабізнес». Генеральним директором ТРК «Футбол» призначений Олександр Денисов, який дотепер обіймав посаду головного редактора спортивного відділу каналу «Україна».
 
Програмним директором призначена Вікторія Присецька, шеф-продюсером – Іван Гресько. Гендиректор «України» Вальдемар Дзікі повідомив, що телеканал «Футбол» буде побудований на основі команди, яка зараз займається спортивними програмами на «Україні». «Ми не будуємо великої структури. Це буде маленький канал, топ-менеджмент якого складатиметься із трьох осіб», - сказав він. Вальдемар Дзікі сподівається, що канал вийде на самоокупність за 4-5 років. Свою роль у цьому має відіграти «Євро-2012», що приверне увагу глядачів до футболу. «Україна» також розглядає можливість придбання прав на трансляцію Ліги Чемпіонів 2008/2009 у компанії «Поверхность ТВ».  
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
30951
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Фефел
5856 дн. тому
Гарна новина.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду