Завершився чат з керівником «Ранку з "Інтером"» Мариною Валентюк

24 Лютого 2012
12643
24 Лютого 2012
12:01

Завершився чат з керівником «Ранку з "Інтером"» Мариною Валентюк

12643
Тема - «Розвиток ніші ранкового мовлення на українському телебаченні»
Завершився чат з керівником «Ранку з "Інтером"» Мариною Валентюк

На http://chat.detector.media/ завершилася чат-конференція з керівником проекту «Ранок з "Інтером"» Мариною Валентюк на тему: «Розвиток ніші ранкового мовлення на українському телебаченні».

 

До обговорення пропонуються питання: що нового побачать глядачі після рестарту програми «Ранок з «Інтером»? Розвиток розважальних та ранкових проектів та ін.

 

Свої запитання ви можете ставити безпосередньо в чаті http://chat.detector.media/.

 

Біографічна довідка:

 

Марина Валентюк народилася в Празі.

Закінчила філологічний факультет Харківського національного університету ім. Каразіна.

Телевізійну кар'єру починала ведучою ранкового блоку «7-ї студії» на «7 каналі» (колишній ТОНІС).

До червня 2011 року - креативний продюсер телевізійних проектів «Star Media».

Працювала шеф-редактором декількох сезонів проекту «Народна зірка» (канал «Україна»); шеф-редактором предпродакшна шоу «Майданс» («Інтер»); керівником проекту «Жіноча логіка» (ICTV); продюсером кастингів проекту «Останній герой» (ICTV), шеф-редактором трансляцій відкриття стадіонів «Олімпійський» та «Арена-Львів».

З вересня 2011-го керівник проекту «Ранок з «Інтером».

 

 

«Детектор медіа»

Фото Миколи Шиманського

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
12643
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Влад
4453 дн. тому
Далі, про мультики - "Маша и медведь". Я не русофоб, сам вже 16 років працюю на телебаченні і національне питання ніколи не стояло попереду. Але цей мультфільм - повний жах!!! Моя донька (7 років) і її подруги та однокласниці ненавидять ці "твори" (бо Маша "некрасива і страшна" і "дуже розумна"). Телевізор зразу ж перемикається на "Чіп і Дейл" на 1+1... І дійсно, подивившись кілька разів "Машу", згадав Подеревянського "Кацапи", де "умный кацапёнок коту яй.. открутил" , так і тут "умная русская девочка издевается над глупым (не найшов клавіші чіткіше висловитись) Мишкой. І графіка, ніби для збоченців... Хіба немає цікавих мультфільмів? "Ну постривай" діти (всоте) дивились залюбки.
Влад
4454 дн. тому
Доброго дня Марино. У мене два запитання до Вас. Перше - чому у вас настільки слабкі спортивні новини? Моя родина щоранку, збираючись вийти з дому, дивиться Інтер. Кожен чекає на щось своє, дружина на новини, погоду, поради та інше, діти на мультик (про нього далі), я на поради і спорт. Що ж я дочікуюсь і дочекався сьогодні... Найважливіша тема сьогодні - Металіст пройшов далі в Лізі Європи і чудово провів матч вчора увечері. У вас про це лише начитка диктора, і та йде третьою, а починається блок з якогось "лівого" турніру в Житомирі з єдиноборств (журналістка взагалі розповідала про те, в чому не розуміється ніграму), далі - слалом у Буковелі - ні результатів, ні переможців, ні рейтингів - а саме це цікавить прихильників спорту (тих, хто дивиться ці новини інших вони не цікавлять). Не треба проводити (ще й непрофесійно) лікнеп про різні види - ті, хто любить спорт про це знають, а ті хто хоче залучитись, з таких матеріалів (як про Житомирський "міліцейський" турнір) навпаки відвернуться. За ніч стільки у спорті новин відбувається, хочеш про щось дізнатись, бо залізти в нет немає часу, а у вас - "синці прикрашають", і "дівчинка ного підвернула". Краще не робити їх взагалі, ніж давати таке.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду