detector.media
03.09.2009 12:33
3 вересня о 14:00 мітинг біля Генпрокуратури проти нардепа Олександра Ткаченка

3 вересня о 14:00 активісти і прихильники ВМО «Молодь - надія України» та ГК «Громадський спротив України» проведуть мітинг біля стін Генеральної прокуратури України (вул. Різницька, 13/15) з вимогою притягти до кримінальної відповідальності народного депутата від Компартії Олександра Ткаченка за систематичні напади на журналістів і перешкоджання їхній професійній діяльності.

 

Від генпрокурора Олександра Медведька вимагають порушити кримінальну справу проти депутата Верховної Ради Олександра Ткаченка (фракція Комуністичної партії) за перешкоджання професійній діяльності журналіста телеканалу СТБ Ольги Червакової і напад на редактора інтернет-видання Sprotiv.org Вадима Гладчука.

 

Як повідомляла ТК, 1 вересня журналістка телеканалу СТБ Ольга Червакова намагалася записати інтерв'ю з народним депутатом Олександром Ткаченком, який, уникаючи відповіді на уточнюючі запитання, вдарив рукою по мікрофону і пішов геть, а коли журналіст наздогнала його, вирвав мікрофон та викинув його на сходи, внаслідок чого мікрофон зламався.

 

Раніше, 16 липня 2007 року, Олександр Ткаченко пошкодив техніку редактора інтернет-видання Sprotiv.org Вадима Гладчука, який фотографував його зустріч із депутатом фракції БЮТ Антоном Яценком. Тоді народний депутат вибив з рук журналіста фотоапарат і мобільний телефон і наказав охоронцям Антона Яценка відібрати в журналіста картку пам'яті фотоапарата.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY