Чат із Єгором Бенкендорфом завершився

1 Липня 2009
7394
1 Липня 2009
11:41

Чат із Єгором Бенкендорфом завершився

7394
Чат із Єгором Бенкендорфом завершився

1 липня о 12.00 на «Детектор медіа» відбувся сеанс спілкування у чаті з генеральним директором компанії Inter Media Production (група «Інтер»), головним редактором тижневика «7+7я», телепродюсером Єгором Бенкендорфом.

 

 

 

 

Про підсумки телесезону 2008/2009 для групи «Інтер» і всього українського телебачення, про телевізійний та телекінопродакшн, про те, що «Інтер» планує показати глядачам у новому сезоні, які нові провокації замислює відомий вигадник Бенкендорф - запитуйте про це та про все, що цікавить вас.

 

Адреса чату - http://chat.detector.media/

 

Свої запитання ви можете ставити вже зараз у коментарях до цього анонсу (вони будуть поставлені у чаті) або присилати на електронну адресу letter.tk@gmail.com

 

Єгору Бенкендорфу 35 років. Народився у Києві, син кінорежисера, генерального продюсера ТРК «Київ» Андрія Бенкендорфа. З 1997 року працював на телеканалі «Інтер». Розпочинав з посади адміністратора, тепер -  виконавчий продюсер, керівник продакшна Inter Media Production, продюсер студії документальних фільмів «07 продакшн», заступник директора студії «Пірат продакшн».

 

Був продюсером програм «Объегорки», «На лінії вогню», «Народна платформа», «Ігри патріотів», «Великі українці», «Свобода Савіка Шустера», «Свобода на Інтері» тощо. З 2007 року займається продюсуванням телевізійних фільмів: «Ялинка, кролик, папуга» Андрія Бенкендорфа, «Сім днів до весілля» Сергія Лисенка, «Сповідь Дон Жуана» Андрія Бенкендорфа та інші. У 2008 році балотувався у мери Києва. Тоді ж був призначений головним редактором тижневика «7+7 я», що входить до неформального «Київського медіахолдингу»  - об'єднання комунальних та приватних ЗМІ, підконтрольних Леоніду Черновецькому. Лауреат премії імені Івана Франка у галузі інформаційної діяльності.

 

Фото журналу «Топ 10»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7394
Коментарі
18
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
ineo
5419 дн. тому
как вы думаете, кто победит на президентских выборах?
havrylyshyn
5419 дн. тому
Єгор, чому, на Вашу думку, телефільми українського виробництва продають лише до Россії? Чи не хотіли б Ви змінити розширити ринок збуту за рахунок країн Балтії, Польщі, Чехії. І як щодо співробітництва з іншими, крім російських, закордонними компаніями?
yuppie27
5419 дн. тому
есть ли любимый фильм, среди тех которые делал сам?
Katya
5419 дн. тому
расскажите пожалуйста о своих родителях. ваш отец - известный кинорежиссер. а чем занимается ваша мама?
Макар
5419 дн. тому
Ви відомий трудоголік. Чи не заважає це Вам в житті?
ihoho
5419 дн. тому
Как относится "Интер" к вашему сотрудничеству с Бектурсуновым и КМХ? Почему и зачем вы начали работать с ними?
оля
5419 дн. тому
Егор,какие серьезные большие проэкты вы планируете продюсировать в новом сезоне?Кем вы являетесь на 8 канале Зинченко?
hoooooooooooooooooooooy!!!!!!!!!!!!!!!!!
5419 дн. тому
Правда ли, что Анна Безлюдная бьет своих подчиненных?
Nadir of Night
5419 дн. тому
Егор, почему вы отказались от работы в Савик Шустер Студиос? Вы так держитесь за Интер?
Дикусаров Олександр Олександрович
5419 дн. тому
Чому, на вашу думку, не спрацював початковий формат "Свободи на Інтері", де ведучими були політики? Невже людям це не сподобалось? Чи канал відмовився від нього з інших причин?
fddddddddddd
5419 дн. тому
Навіщо вам постійні спроби піти в політику?
f
5419 дн. тому
Егор, а вам самому нравится кино, которое снимает Интер Медиа Продакшн? Не хотелось бы выйти на качественно другой уровень?
резиновая
5419 дн. тому
Расскажите, пожалуйста, о своем участии в организации канала Александра Зинченко - "8 канал". Почему вы не остались в его команде?
sa
5419 дн. тому
Єгоре, під час Помаранчевої революції ви організовували на Майдані Незалежності акції за участю людей, які заклеювали собі роти, мали гасла на кшталт "не кричіть!", "почуйте одне одного" і т.п., а також ваше прізвище. Де ви набирали цих людей, чи платили їм гроші, і що намагались висловити за допомогою таких акцій?
Горячофф
5419 дн. тому
Егор, скажите, как Вы и Ваш отец попали в т.н. киевский медиа-холдинг и зачем вам это нужно?
Вадим
5419 дн. тому
ЗДРАСТВУЙТЕ ГОСПОДИН БЕНКЕНДОРФ! МЕНЯ ЗОВУТ ВАДИМ, ХОЧУ ПРЕДЛОЖЫТЬ ВАМ СВОЙ ТЕЛЕПРОЭКТ. ЭТО ФУТБОЛЬНОЕ ИГРОВОЕ ТЕЛЕ-ШОУ. Т. 80979064258, 80919062332. ЖДУ ВАШЕГО ОТВЕТА
уцафй
5419 дн. тому
Каковы Ваши прогнозы относительно производства фильмов и вообще своего продукта? Сейчас в Украине довольно мало снимается. Будете заваливать Вас страну иностранным продуктом?
Future
5419 дн. тому
И тишина..... почему до сих пор ничего не спросили у "відомого вигадника Бенкендорфа"? И собственно вопрос: Скажите, Егор, над каким проектом Вы мечтаете поработать? не из серии - что реально сегодня, на что денег хватает, а на что нет, а так сказать - глобально? может, это нечто, связанное с горячими точками (вспомнить прошлое), или рейтинг великих (украинцев или еще кого-то)? Или очередные выборы мэра (а весело тогда было:))? Спасибо за ответ
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду