Єгор Бенкендорф стане генпродюсером ТРК «Київ»

23 Липня 2008
20894
23 Липня 2008
14:15

Єгор Бенкендорф стане генпродюсером ТРК «Київ»

20894
Єгор Бенкендорф стане генпродюсером ТРК «Київ»
Єгор Бенкендорф обійме посаду генерального продюсера ТРК «Київ» - муніципального київського телеканалу, що входить до неформального «Київського медіахолдингу». Цю інформацію джерел сайту «Дуся» підтвердив керівник «КМХ», радник мера Києва Казбек Бектурсунов.
 
Єгор Бенкендорф, який донедавна очолював продакшн-компанію Inter Media Production, що входить до складу групи «Інтер», та працював як продюсер у проектах компанії «Пірат Продакшн» («Свобода Савіка Шустера», «Великі українці»),  прийде на місце іншого колишнього вихідця з «Інтера» - Олександра Колодія.
 
Більше читайте у Дусі.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
20894
Коментарі
15
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Макс
5747 дн. тому
А ТРК "Украина" прям их ждёт вместе с Савиком с распростёртыми объятьями! Да зачем они им нужны! Савик уже, как заезженная пластинка! Там умный генпродюсер и главный редактор, они не допустят этого...
Олька
5751 дн. тому
народ, ответьте!А шустер таки реально уходит? он же отрицает это. и правда, разве он не сможет совмещать продакшн со свободой на интере? у кого-то есть инфо??? просветите, плиз, я че-то савсем запуталась - бегут все куда-то:(
ж!
5751 дн. тому
Совсем грустно если честно – Бенкендорф, Демьянчук, Шустер, Гаманай, вся редакторская группа Свободы – что происходит на ИНТАРЕ ?
работник
5751 дн. тому
Бенкендорф уходит с САВИКОМ ШУСТЕРОМ на ТРК УКРАИНУ : )
знающий из ТРК
5752 дн. тому
не обольщайтесь по поводу Бени. сотрите немедленно с развалин ТРК "Киев" историческую надпись "Здесь были Саша, Джанги и Казя"! Следует писать "Здесь были Казя, Джанги, и Беня"
работник
5752 дн. тому
хотел уволиться с ТРК, а теперь придется подождать. Хочу увидеть смертельный номер в нашем цирке, как схлестнутся в схватке два гиганта мысли, два титана, огонь и лед: Бенкендорф и Света Криворучко! Это ж будет фантастическая битва! Позже, на закате лет Беня даже снимет об этом триллер. криворучко все подгребает под себя. Тупая и беспринципная баба, у которой в лексике одни маты. Готовься, Егорка. Тут или она тебя сожрет, или ты ее покалечишь и отправишь в неизведенные дали. Если получится второй вариант - оставшиеся в живых трковцы тебе золотой памятник поставят при жизни.
егорке
5752 дн. тому
Ну поработал, парнишка техническим кандидатом. Заработал должность от мэра! А что он хуже порно с Сумской? Один уровень
я!
5752 дн. тому
Для Юра - Респект!!! Коллеги, еще хочу напомнить, что г-н Бенкендорф баллотировался на выборах мера Киева... Умеющие думать поймут из какой кормушки кормился глубокоуважаемый несостоявшийся мер, боксер и очень состоявшийся продюсер... А Егору могу пожелать только успехов, карьерного роста желать не буду, потому что дальше по-мойму некуда... И, мой совет, как человека, который работал с г-ном (и не подумайте, что это сокращение связано с фекалиями) Бектурсуновым, не полемизируйте с ним...
Знающий
5752 дн. тому
Черный пацан - это наверное Назим Бадеров..во компашка собралась...Казбек, Назим, Бенкендорф
Юра
5752 дн. тому
Да чого ви, Егор не паганий хлопець, в нього іноді бувають гарні ідеї, просто люди які оточують дурнуваті трошки... Декого я знаю, працювали з ними якось... З ним завжди бігає такий хлопчик чорненький з не руським ім`ям, так той взагалі поц, наглючий сука - нічого з себе не уявляє, а балакая ніби він велика шишка!!! От такі хлопці і загнали Егора на ТРК "Київ"
Цирк
5752 дн. тому
Симпатишний клоун!)))
муракамі
5752 дн. тому
Как раз по Сеньке шапка! А что, Колодій от распіла атлучен?
пшевоцуков
5752 дн. тому
Хаха. А рейтинги лишаються все такі ж)
Аида
5752 дн. тому
Вот так повезло ТРК! Весь Интер постепенно сюда сливают
Сергей
5752 дн. тому
Мда.... Гоша, допродюсировался ты - окончательно! С головокружительным карьерным ростом тебя! :)
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду