14 травня у Львові оголосять фіналістів конкурсу «Репортери надії в Україні»

11 Травня 2009
12078
11 Травня 2009
23:46

14 травня у Львові оголосять фіналістів конкурсу «Репортери надії в Україні»

12078
14 травня у Львові оголосять фіналістів конкурсу «Репортери надії в Україні»

14 травня о 12.00 у Львові (приміщення Українського католицького університету, вул. Свінціцького, 17) відбудеться прес-конференція, під час якої оголосять фіналістів усеукраїнського конкурсу «Репортери надії в Україні».

 

Громадськості представлять по 10 найкращих робіт у трьох категоріях: телебачення, радіо і публікація в пресі чи інтернеті. 30 матеріалів-фіналістів було відібрано зі 714 робіт, які взяли участь у конкурсі. Це матеріали з усіх областей України та з АР Крим.

 

Оголошення і нагородження переможців конкурсу відбудеться 27 травня. Спеціальними гостями урочистості будуть представники французької асоціації «Репортери надії» та українські громадські діячі, які мають високий моральний авторитет.

 

Нагадаємо, що «Репортери надії в Україні» - це конкурс на найкращу статтю, репортаж або програму, яка є «інформацією-носієм рішень», тобто не лише представляє важливі питання сучасного суспільства, а й дає на них конкретні відповіді і показує шляхи вирішення проблем.

 

Напрямки конкурсних робіт: політика-економіка; суспільство-культура-релігія; наука-здоров'я-навколишнє середовище.

 

Троє авторів, які посядуть перші місця у кожній окремій категорії, отримають грошові винагороди у сумі 4000 грн і дипломи учасників конкурсу. Автори, які займуть другі і треті місця, - призи від спонсорів і дипломи учасників конкурсу. Всі інші автори, учасники другого етапу, отримають дипломи учасників конкурсу.

 

Організатор конкурсу - Інститут екуменічних студій Українського католицького університету за підтримки французької асоціації «Репортери надії». Конкурс створено на зразок подібного проекту, який вже п`ять років успішно реалізується у  Франції.

 

Детальна інформація про конкурс на сайті Інституту екуменічних студій.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
12078
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду