detector.media
11.05.2009 23:46
14 травня у Львові оголосять фіналістів конкурсу «Репортери надії в Україні»

14 травня о 12.00 у Львові (приміщення Українського католицького університету, вул. Свінціцького, 17) відбудеться прес-конференція, під час якої оголосять фіналістів усеукраїнського конкурсу «Репортери надії в Україні».

 

Громадськості представлять по 10 найкращих робіт у трьох категоріях: телебачення, радіо і публікація в пресі чи інтернеті. 30 матеріалів-фіналістів було відібрано зі 714 робіт, які взяли участь у конкурсі. Це матеріали з усіх областей України та з АР Крим.

 

Оголошення і нагородження переможців конкурсу відбудеться 27 травня. Спеціальними гостями урочистості будуть представники французької асоціації «Репортери надії» та українські громадські діячі, які мають високий моральний авторитет.

 

Нагадаємо, що «Репортери надії в Україні» - це конкурс на найкращу статтю, репортаж або програму, яка є «інформацією-носієм рішень», тобто не лише представляє важливі питання сучасного суспільства, а й дає на них конкретні відповіді і показує шляхи вирішення проблем.

 

Напрямки конкурсних робіт: політика-економіка; суспільство-культура-релігія; наука-здоров'я-навколишнє середовище.

 

Троє авторів, які посядуть перші місця у кожній окремій категорії, отримають грошові винагороди у сумі 4000 грн і дипломи учасників конкурсу. Автори, які займуть другі і треті місця, - призи від спонсорів і дипломи учасників конкурсу. Всі інші автори, учасники другого етапу, отримають дипломи учасників конкурсу.

 

Організатор конкурсу - Інститут екуменічних студій Українського католицького університету за підтримки французької асоціації «Репортери надії». Конкурс створено на зразок подібного проекту, який вже п`ять років успішно реалізується у  Франції.

 

Детальна інформація про конкурс на сайті Інституту екуменічних студій.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY