Прес-секретар митрополита УПЦ МП освятив редакцію «Известий в Украине»

26 Червня 2009
15832
26 Червня 2009
08:34

Прес-секретар митрополита УПЦ МП освятив редакцію «Известий в Украине»

15832
Прес-секретар митрополита УПЦ МП освятив редакцію «Известий в Украине»

25 червня редакцію газети «Известия в Украине» освятив протоієрей Георгій, прес-секретар Митрополита Київського і всієї України Володимира, предстоятеля Української православної церкви Московського патріархату. Репортаж про цю подію опубліковано на сайті газети.

 

Отець Георгій назвав атмосферу в редакції газети «хорошою», але пообіцяв її «покращити, а  якщо щось не так - виправити». На прощання він подарував редакції виданий УПЦ МП Закон Божий, а також ікону святителя Спиридона Триміфунтського, а кожному працівникові вручив ікону Серафима Саровського. У відповідь редакція газети запропонувала отцю Георгію вибрати будь-який із експонатів ексклюзивної фотовиставки про Непал. Протоієрей обрав для свого кабінету роботу, на якій перший промінь сонця виходить із-за Евереста.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
15832
Читайте також
31.07.2009 11:02
Алексей Фурман, ReklaMaster
21 667
15.06.2009 11:55
Андрей Козенко, «Коммерсантъ»
30 685
08.05.2009 08:29
Сергей Цыгипа
, для «Детектор медіа»
12 238
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду