Український формат Go Dance! («Майdан’s») купили французи

29 Лютого 2012
4544
29 Лютого 2012
13:23

Український формат Go Dance! («Майdан’s») купили французи

4544
Український формат Go Dance! («Майdан’s») купили французи

Star Media та «Студія Квартал-95»  продали формат Go Dance! («Майdан's»)  французькій компанії Effervescence. Про це повідомляє прес-служба продакшину.

 

«Опцион будет распространяться на территории Франции, Андорры, Монако. Насколько нам известно, это первая подобная сделка с Францией, которая до этого не приобретала ни российские, ни украинские форматы. В Каннах на ближайшем рынке MIPTV-2012 мы планируем продолжить презентацию формата международному рынку», - зазначив голова правління групи компаній Star Media Влад Ряшин.

 

Сімон Хальберштадт (Simone Halberstadt Harari), керівник компании Effervescence, наголошує, що «просто закохався» в український формат, коли вперше побачив його на MipCom. «Я горжусь тем, что Effervescence заключили соглашение с группой компаний Star Media на  адаптацию этого формата во Франции.  Уверена, его ждет большой успех  на нашей территории, - зазначив він - Шоу полно креатива, командного духа и чувства раскрепощенности - всего того, в чем нуждается любая аудитория в наше время. Мы также уверены, что Go Dance! станет следующим крупнейшим форматом в мире».

 

Генеральний продюсер телеканалу «Інтер» та художній керівник «Студії Квартал-95» Володимир Зеленський переконаний, що формат матиме і подальший успіх, оскільки шоу Go Dance! Виконане в стилі популярного на сьогодні флеш-мобу.

 

На MipTV-2012  в Каннах формат також презентуватиметься мовникам з різних країн.

 

Як повідомляла «Детектор медіа», на початку року формат був проданий компанії MY Tupelo Entertainment (США). Також Star Media досягла домовленості з телеканалом «Россия 1» щодо опціону, і восени проект може з'явитися в ефірі цього каналу. 

 

За інформацією прес-служби,  адаптацією формату зацікавились і китайські мовники.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4544
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду