«Майdан’s–3» стартував краще за перший і другий сезони

20 Серпня 2012
7110
20 Серпня 2012
15:55

«Майdан’s–3» стартував краще за перший і другий сезони

7110
Рейтинг 5,08%, частка 19,11% за 18+, «50 тис.+»
«Майdан’s–3» стартував краще за перший і другий сезони

У суботу, 18 серпня, о 20:30 прем'єра третього сезону танцювального шоу «Майdан's» на телеканалі «Інтер» взяла рейтинг 5,08%, частку 19,11% за комерційною аудиторією каналу (люди віком старше 18 років, вибірка «50 тис.+»).

 

За вибіркою «Вся Україна» (аудиторія 18+) показники трохи вищі - рейтинг 5,28%, частка 19,48%.

 

Показники прем'єри перевищили середню частку каналу, яка минулого тижня (13-19 серпня) становила 15,31% за «50 тис.+» і 17,73% за «Всією Україною».

 

За даними прес-служби «Інтера», «Майdан's» лідирував у слоті і став найкращим телепродуктом суботи за аудиторією 18-54.

 

Прем'єру третього сезону дивилися краще за прем'єри другого і першого сезонів.

 

Показники програми «Майdан's», перший випуск сезону (18+/18-54, «Вся Україна»)

«Майdан's» (у міжнародній версії Go Dance!) - один з перших українських форматів, які були продані за кордон. Зокрема, формат придбали французька компанія Effervescence, американська MY Tupelo Entertainment, норвезька компанія Nice Entertainment Group.

 

Після того, як визначиться найбільш танцювальне місто третього сезону, відбудеться битва між містами-переможцями трьох сезонів проекту, на якій розіграють «Суперкубок».

 

Дані дослідження телевізійної аудиторії, яке реалізують GfK Ukraine і «Комунікаційний альянс» (моніторинг), надані ІТК. Правовласником ліцензії на софт є ІТК. Дані розраховані для населення віком 18+, 18-54, вибірки «Вся Україна» та «50 тис.+». У матеріалі використані дані overnight. Трансляція вийшла у слоті 20.31-23.46. Дані представлені за показниками рейтингу та частки. Детальніше про використані змінні дивіться в глосарії GfK чи ІТК.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7110
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду