«Майdан’s-3» стартує на «Інтері» восени

16 Березня 2012
7142
16 Березня 2012
23:56

«Майdан’s-3» стартує на «Інтері» восени

7142
«Майdан’s-3» стартує на «Інтері» восени
Третій сезон танцювального проекту «Майdан’s» стартує на телеканалі «Інтер» восени. Про це розповів генеральний продюсер каналу Володимир Зеленський сьогодні, 16 березня, під час презентації для рекламодавців.

Інформації про особливості третього сезону ще не немає: телеканал продовжує укладати договори з учасниками проекту. 
 
Також, як відзначив пан Зеленський, за останні тижні «Інтер» вийшов у лідери за основними аудиторіями: «Ми мали збільшити частку починаючи з листопада на 30%. Ми її збільшили. Залишитись у лідерах – це хороші амбіції. Однак постійно так, напевне, не може бути».
 

За його словами, до весняного сезону команда каналу ставила перед собою певні завдання: «Оскільки серйозні суперники ("1+1", СТБ та "Україна") крок за кроком повторюють наші кроки у програмуванні, як дитина за мамою, то наше завдання для початку полягало в тому, щоб прем’єри великих шоу на канала-конкурентах не стали "прем’єрами". Так і відбулося: всі їхні шоу ми перемогли. Залишилась одна велика гумористична прем’єра на каналі "1+1" (шоу "Добрий вечір" - ТК), яка є для нас темною конячкою. Але проти неї ми зробили свою гумористичну ("Київ вечірній" - ТК). За тиждень побачимо, чия взяла». 


Нагадаємо, «Майdан’s» (у міжнародній версії Go Dance!) – один з найперших українських форматів, які були продані за кордон. Зокрема, формат придбали французька компанія Effervescence та американська MY Tupelo Entertainment. Також Star Media досягла домовленості з телеканалом «Россия 1» щодо опціону, і в ефірі цього каналу проект може з'явитися восени.

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7142
Читайте також
10.07.2011 09:17
Ярослав Кучеренко, для «Детектор медіа»
3 301
14.06.2011 12:29
Антоніна Ряховська, для «Детектор медіа»
9 874
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду