Опціон щодо Go Dance! («Майdaн’s») укладений з китайською компанією

29 Жовтня 2012
4178
29 Жовтня 2012
11:31

Опціон щодо Go Dance! («Майdaн’s») укладений з китайською компанією

4178
За словами Влада Ряшина, український формат хочуть купити Австралія, Швеція, Іспанія та Індія
Опціон щодо Go Dance! («Майdaн’s») укладений з китайською компанією

Продакшн-компанії «Студія Квартал-95», Star Media і телеканал «Інтер» уклали угоду про продаж опціону на формат Go Dance! («Майdaн's») з китайською компанією Metan Development Group. Про це повідомляє прес-служба Star Media.

 

Адаптацією формату для місцевої аудиторії займеться компанія Mei Tian Mei Yu («Мей Тянь») з Пекіна.

 

Це вже четверта міжнародна угода з продажу прав на формат Go Dance! Раніше права на виробництво та показ формату Go Dance! на території Північної Америки придбала американська компанія MYTupeloEntertainment, також були укладені договори з французькою компанією Effervescence і норвезькою компанією Nice Entertainment Group.

 

За словами голови ради директорів компаній Star Media Влада Ряшина, інтерес до формату на міжнародному ринку продовжує зростати: «На сьогодні адаптацією формату Go Dance! на своїй території також зацікавлені Австралія, Швеція, Іспанія та Індія».

 

Генеральний директор компанії Metan Ларрі Неймер (Larry Namer) наголошує, що у форматі Go Dance! його привабила оригінальність. Тепер Metan пропонуватиме формат телеринку Китаю.

 

«Вперше побачивши "Майданс" ми тут же зрозуміли, що знайшли унікальне шоу, що об'єднує людей і не схоже на всі інші телевізійні змагання. Ми з нетерпінням чекаємо відповіді від наших партнерів, компанії-виробника телевізійної продукції "Мей Тянь", яка від нашого імені представляє цей формат телеринку Китаю», - сказав пан Неймер.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4178
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду