detector.media
29.02.2012 13:23
Український формат Go Dance! («Майdан’s») купили французи

Star Media та «Студія Квартал-95»  продали формат Go Dance! («Майdан's»)  французькій компанії Effervescence. Про це повідомляє прес-служба продакшину.

 

«Опцион будет распространяться на территории Франции, Андорры, Монако. Насколько нам известно, это первая подобная сделка с Францией, которая до этого не приобретала ни российские, ни украинские форматы. В Каннах на ближайшем рынке MIPTV-2012 мы планируем продолжить презентацию формата международному рынку», - зазначив голова правління групи компаній Star Media Влад Ряшин.

 

Сімон Хальберштадт (Simone Halberstadt Harari), керівник компании Effervescence, наголошує, що «просто закохався» в український формат, коли вперше побачив його на MipCom. «Я горжусь тем, что Effervescence заключили соглашение с группой компаний Star Media на  адаптацию этого формата во Франции.  Уверена, его ждет большой успех  на нашей территории, - зазначив він - Шоу полно креатива, командного духа и чувства раскрепощенности - всего того, в чем нуждается любая аудитория в наше время. Мы также уверены, что Go Dance! станет следующим крупнейшим форматом в мире».

 

Генеральний продюсер телеканалу «Інтер» та художній керівник «Студії Квартал-95» Володимир Зеленський переконаний, що формат матиме і подальший успіх, оскільки шоу Go Dance! Виконане в стилі популярного на сьогодні флеш-мобу.

 

На MipTV-2012  в Каннах формат також презентуватиметься мовникам з різних країн.

 

Як повідомляла «Детектор медіа», на початку року формат був проданий компанії MY Tupelo Entertainment (США). Також Star Media досягла домовленості з телеканалом «Россия 1» щодо опціону, і восени проект може з'явитися в ефірі цього каналу. 

 

За інформацією прес-служби,  адаптацією формату зацікавились і китайські мовники.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY