Рекламу на RU Music продаватимуть StarLight sales та «Інтер»

16 Грудня 2011
8835
16 Грудня 2011
11:24

Рекламу на RU Music продаватимуть StarLight sales та «Інтер»

8835
Рекламу на RU Music продаватимуть StarLight sales та «Інтер»

Рекламний час музичного телеканалу RU Music у 2012 році продаватиме компанія Star Up. Інформацію «Детектор медіа» підтвердив директор каналу Рудольф Кірнос.

 

За даними «Детектор медіа», Star Up - спільна компанія StarLight sales (сейлз-хаус холдингу StarLightMedia) та групи «Інтер».

 

Нещодавно Star Up уклав подібну угоду з «Меню-ТБ».

 

«Ринок диктує умови. Йде війна між великими телегрупами, відповідно, невеликим каналам майже нічого не лишається. Тому краще бути з кимось із зубрів продажів, щоб отримувати рекламний дохід», - пояснив укладення угоди Рудольф Кірнос.

 

Раніше канал співпрацював зі «Сферою-ТБ». За словами пана Кірноса, канал був задоволений співпрацею, але нинішня конфігурація рекламного ринку змусила шукати інший варіант продажів.

 

Контракт укладено терміном на рік.

 

RU Music працює на цільоу аудиторію 14-45, міста 50 тис.+ (частка телеперегляду в 2011 році на даний момент - 0,68%).

 

StarLightMedia та група «Інтер» знову продають рекламу спільно з 2011 року. 2012 року кооперація збережеться.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8835
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду