«1+1» та МГУ створять об’єднаний сейлз-хаус «Студія Медіа Альянс»

28 Березня 2012
9051
28 Березня 2012
10:24

«1+1» та МГУ створять об’єднаний сейлз-хаус «Студія Медіа Альянс»

9051
«1+1» та МГУ створять об’єднаний сейлз-хаус «Студія Медіа Альянс»

Медіахолдинг «Медіа Група Україна» та група компаній «1+1» планують створити об'єднаний сейлз-хаус «Студія Медіа Альянс». Про це повідомляють прес-служби груп.

 

Компанії вже отримали дозвіл Антимонопольного комітету України на створення такої компанії.

 

«Ми прийняли рішення об'єднати наші зусилля і можливості, щоб підсилити позиції кожної із сторін і вплинути на ріст рекламного ринку. Я переконаний, що спільно із медіахолдингом "Медіа Група Україна", ми зможемо запропонувати максимально ефективні рішення для рекламодавців», - зазначив генеральний директор «1+1» Олександр Ткаченко.

 

Генеральний директор МГУ Фьодор Огарков переконаний, що об'єднання його холдингу із «сильним гравцем» в єдиний сейлз-хаус -  це перехід на більш високий рівень бізнесу: «В сьогоднішніх реаліях конкурентного ринку, об'єднавшись, ми маємо можливість допомогти ринку зростати, а клієнтам - дати збалансоване рекламне рішення». 

 

За інформацією прес-служб, сейлз-хаус «Студія Медіа Альянс» буде мати ексклюзивні права на продажу рекламного часу на телеканалах, що входять в медіахолдинг МГУ та групу компаній «1+1».

 

Комерційний директор групи компаній «1+1» Дмитро Лисицький розказав про акцію для  перших клієнтів сейлз-хаусу: «Ми хочемо, щоб "Студія Медіа Альянс" стала прикладом клієнтоорієнтованості для нашого рекламного ринку. І вже зараз ми хочемо заявити про першу акцію - перші 20 клієнтів "Студії Медіа Альянсу" отримають спеціальну базову ціну - 1600 грн за пункт рейтингу».

 

«Всі учасники ринку зможуть скористатись інструментом RedButton (redbutton.pluses.com.ua), щоб оцінити ефективність рекламної пропозиції нового сейлз-хаусу», - йдеться в повідомленні компанії.

 

Як вже повідомляла «Детектор медіа», інтернет-додаток redbutton може розрахувати мінімально необхідний бюджет рекламної кампанії в залежності від її медіацілей. Програма працює і від зворотного: знаючи рекламний бюджет, рекламодавець може спрогнозувати такі медіапоказники як TRP, affinity і охоплення на різних ефективних частотах.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9051
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Hrono
4411 дн. тому
Умирающие??? Не пишите чушь, не мутите воздух.
!!!
4411 дн. тому
бля. не первая ошибка огаркова. на кой ему умирающие плюсы сдались?? надо было с пинчуками либо же в крайнем случае с интергруппой плюсы добивать. от москали....
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду