Рекламу на «Меню-ТБ» продаватимуть StarLight sales та «Інтер»

7 Грудня 2011
8023
7 Грудня 2011
11:49

Рекламу на «Меню-ТБ» продаватимуть StarLight sales та «Інтер»

8023
Рекламу на «Меню-ТБ» продаватимуть StarLight sales та «Інтер»

Рекламний час телеканалу «Меню-ТБ» «Українського медіахолдингу» у 2012 році продаватиме компанія Star Up. Цю інформацію «Телекритиці» підтвердила комерційний директор каналу Олена Малишева.

 

За даними «Детектор медіа», Star Up - спільна компанія StarLight sales (сейлз-хаус холдингу  StarLightMedia) та групи «Інтер».

 

«Нам запропонували хороші умови», - пояснила мотив зміни сейлз-хаусу Олена Малишева. Раніше канал протягом багатьох років співпрацював з Maxximum Adv.

 

Контракт укладено терміном на рік.

 

StarLightMedia та група «Інтер» знову продають рекламу спільно з 2011 року. Наступного року кооперація збережеться.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8023
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду