Тетяна Гнєдаш мріє адаптувати «Просто Марію», «Багаті теж плачуть» та «Династію»

15 Вересня 2011
10771
15 Вересня 2011
11:30

Тетяна Гнєдаш мріє адаптувати «Просто Марію», «Багаті теж плачуть» та «Династію»

10771
Тетяна Гнєдаш мріє адаптувати «Просто Марію», «Багаті теж плачуть» та «Династію»

Сценарист Тетяна Гнєдаш мріє адаптувати формати серіалів «Просто Марія», «Багаті теж плачуть» та «Династія». Про це вона розповіла в коментарі «Детектор медіа».

 

За її словами, поки що ці ідеї не розробляються. Однак пані Гнєдаш переконана: для того, щоб створювати продукт на основі таких історій, необхідно купувати формат.

 

«Я добре пам'ятаю ці серіали, і навіть зараз уявляю, що я б могла написати. Щоб не вибачатись і щоб не було у власників прав на формат претензій, необхідно купувати ці формати. Завжди треба платити, тому що сьогодні не заплатиш ти - завтра не заплатять тобі. Я завжди у титрах серіалу вказую, мотиви яких творів були використані у серіалі. Наприклад, у "Марусі" 15 назв - починаючи з латиноамериканських форматів і закінчуючи Салтиковим-Щедріним тощо. Тому мені дуже хочеться "Просто Марію" та "Багаті теж плачуть", і ще "Династію"», - сказала вона.

 

Тетяна Гнєдаш - сценарист серіалів і художніх фільмів «Завтра буде завтра», «Небо в горошок», «Доярка з Хацапетівки», «Маруся» та інших.

 

«Детектор медіа»

 

Фото Руслана Новосьола

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
10771
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду