ТРК «Україна» замовила сценарій свого першого серіалу Тетяні Гнєдаш

25 Вересня 2008
15822
25 Вересня 2008
11:56

ТРК «Україна» замовила сценарій свого першого серіалу Тетяні Гнєдаш

15822
ТРК «Україна» замовила сценарій свого першого серіалу Тетяні Гнєдаш
Телеканал «Україна» підписав контракт із «Сценарним бюро» Тетяни Гнєдаш щодо створення сценарію 72-серійного фільму із робочою назвою «Пончик Люся». Про це «Детектор медіа» повідомило джерело, близьке до «Сценарного бюро».
 
За жанром серіал є авантюрною мелодрамою з елементами детектива. «Пончик Люся» стане першим серіалом, який ТРК «Україна» вироблятиме самотужки. Сума контракту із Тетяною Гнєдаш не розголошується, проте, як повідомляє джерело «ТК», бюро відмовилось від декількох пропозицій російських кінокомпаній на користь контракту з ТРК «Україна».
 
Тетяні Гнєдаш належать сценарії серіалів «Небо в горошок», «Завтра буде завтра», «Доярка з Хацапетівки» та інших.
 
Раніше головний редактор ТРК «Україна» Марина Миргородська повідомила «ТК», що канал розпочне роботу над серіалами власного виробництва наступного року.
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
15822
Коментарі
11
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
ннн
5534 дн. тому
Какая замечательная страна наша! И телевидение в ней! Генпродюсер Ткаченко купил у своей жены сценарий, стоимость которого не осилил телеканал "Украина", у которго деньги водятся! Просто сказка! А румыны знают, кто такая Гнедаш?
экспертам
5694 дн. тому
Не лезьте в дела Ткаченко - Гнедаш. Оба личности неслабые.
Эксперт
5694 дн. тому
Показательно, что никто не опровергает, что Липовецкая - персона не первого эшелона. Жаль, что Дзики не в курсе.
Эксперт
5694 дн. тому
Как это - Таня ушла от Саши? Не может быть! Как же он теперь без нее? Такие браки создаются на небесах! Это же именно она и создала того Ткаченко, которого знают, как личность и профи. Гаплык теперь Саше. Бедный! Ну и гаплык 1+1, ведь без Тани он не знает, как работать, творить, руководить и прочее. Держись, Таня! Все у тебя получится и без Саши! (если ваш развод - правда)
эксперты, блин
5694 дн. тому
Гнедаш давно ушла от Ткача!
эксперт тупит
5695 дн. тому
они гнедаш давно сценарий заказали. еще дядю сашу ткача и в суе не поминали. скоро съемки. эксперт тупит
to Эксперт
5695 дн. тому
Какой же вы Эксперт, если не ничего знаете?... и судя по вашему сообщению отстали этак на полгода точно....
Эксперт
5695 дн. тому
Как предсказуемы липовецкие и прочая телевизионная тусовка второго эшелона! Как только муж Татьяны Гнедаш Александр Ткаченко стал гендиректором крупнейшего телеканала 1+1, так сразу менеджмент мелкого, но очень амбициозного канала "Украина" решил подружиться с этим семейством. Пока они несколько лет были вынуждены затаиться на Одесской киностудии, о них никто с украинского ТВ и не вспоминал... Ну теперь семейство Ткачика-Гнедаш можно поздравить: прежний творческий корабль выравнивается и набирает ход. Копеечка к копеечке, как говорят! Или еще говорят: Либо пусто, либо густо! Удачи, Татьяна!
Оп-па!
5695 дн. тому
Эта напишет. Так, шо мало не покажется. Жжот не по децки.
Шпильберг
5695 дн. тому
Если бы. Дурнушка Бетти аналог. "Или не родись красивой", если Вам угодно. Сколько раз можно войти в одну реку? Вот вопрос.
ок
5695 дн. тому
пышка хлоя, пончик Люся - надеюсь будет еротичный сериал
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду