Директором «Нашого радіо» став Андрій Павленко

9 Червня 2011
19179
9 Червня 2011
17:46

Директором «Нашого радіо» став Андрій Павленко

19179
Директором «Нашого радіо» став Андрій Павленко

Генеральним директором ПАТ «Наше радіо» замість Богдана Болховецького став Андрій Павленко. Відповідні зміни до ліцензії радіокомпанії внесла Національна рада з питань телебачення і радіомовлення на засіданні 9 червня.

 

Також Нацрада зафіксувала зміну власників компанії, зі складу яких вибуло ТОВ «Метрорадіо Плаз» (м. Київ). Серед власників залишилися київське ЗАТ «Катапульта» (частка 71%), і кіпрська компанія UBMH Broadcast Media Holdings Limited (29%).

 

Як писала ТК, взимку власником «Нашого радіо» став «Український медіахолдинг», який придбав всеукраїнську радіомережу разом з радіостанцією NRJ в ірландського холдингу Communicorp Group.

 

Зазначимо, що 3 червня Антимонопольний комітет України надав дозвіл нідерландській компанії United Media Holding N.V. («Український медіахолдинг») на придбання акцій компанії UBMH Broadcast Media Holdings Limited, що забезпечує перевищення 50 голосів у вищому органі управління емітента. Таким чином АМКУ дозволив УМХ купити «Наше радіо».

 

Окрім цього, АМКУ надав дозвіл ТОВ «Видавничий дім "Український медіахолдинг"» (м. Київ) на придбання частки в статутному капіталі ТОВ «Сан Медіа» (м. Київ), що забезпечує перевищення 50 % голосів у вищому органі управління емітента, а також на придбання акцій ПАТ «КП Медіа» (м. Київ), що забезпечує перевищення 25% голосів у вищому органі управління емітента. Таким чином АМКУ дозволив УМХ купити видавничий дім «КП Медіа».

 

Нагадаємо, що партнером УМХ у придбанні «Нашого радіо» та «КП Медіа» став Петро Порошенко.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
19179
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду