УМХ купує «Наше радіо» і NRJ в партнерстві зі співінвесторами

28 Січня 2011
16279
28 Січня 2011
18:11

УМХ купує «Наше радіо» і NRJ в партнерстві зі співінвесторами

16279
УМХ купує «Наше радіо» і NRJ в партнерстві зі співінвесторами

«Український медіахолдинг» купує в ірландського холдингу Communicorp Group загальнонаціональну мережу «Наше радіо» і радіостанцію NRJ. Інформацію ТК про завершення відповідних перегорів підтвердили в прес-службі УМХ, зазначивши, що необхідно закінчити всі правові формальності.

 

«Формати і позивні змінюватися не будуть. Ми купуємо успішні проекти, що працюють. Структура мережі також не зміниться», - зазначили в компанії.

 

Суму угоди в УМХ не розголошують. За інформацією ТК, вона становить щонайменше 14 млн доларів - за стільки Communicorp Group купила «Наше радіо» і радіо «Апельсин» (згодом стало NRJ), виходячи на український ринок у 2006 році. «Ми плануємо окупність від 4 до 6 років, залежно від того, як поведе себе рекламний ринок у цілому», - уточнили в компанії.

 

На запитання ТК, чи будуть в УМХ якісь партнери-співвласники по придбаних проектах і хто саме, у прес-службі відповіли: «Унаслідок цієї угоди нові партнери в холдингу не з'являться. Співінвесторами по цьому проекту виступили наші давні партнери, з якими у нас уже є спільні радіопроекти». Нагадаємо, партнером УМХ по «Авторадіо» і Europa Plus є Геннадій Боголюбов, по «Радіо Алла»  і «Ретро ФМ» - Петро Порошенко, по радіо «Динамо» - брати Суркіси.

 

Поки що керівництво «Нашого радіо» та NRJ не змінюється. Але за розвиток радіогрупи УМХ відповідає Валентин Резниченко, він і визначатиме подальші рішення оперативних питань з управління станціями, зазначили в УМХ.

 

Нагадаємо, тиждень тому ТК писала про те, що «Наше радіо» та NRJ виставлені на продаж, але генеральний директор цих мереж Богдан Болховецький категорично спростовував цю інформацію. ТК називала найімовірнішим покупцем УМХ, але в холдингу заявляли, що у 2011 році зосередяться на розвитку інтернет-проектів і журналу Forbes.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
16279
Коментарі
4
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
worker
4834 дн. тому
несколько неточная информация - менеджмент новый практически полностью
jd
4834 дн. тому
14 мільйонів доларів. афігєть. я працював колись і на енерджі, і на нашому. в регіонах знаєте скільки вони дають грошей працівникам? сукі зажерливі. ганьба.
Michael
4837 дн. тому
"В этом всем есть одна очень нехорошая тенденция - иностранцы уходят из Украины." це так, варто згадати хоча б вихід RMF Group Poland, які продали західну мережу Radio 4U
//
4837 дн. тому
В этом всем есть одна очень нехорошая тенденция - иностранцы уходят из Украины.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду