5 канал об’єднує програму «Час», новини та дискусійні студії в єдиний «Інформаційний підсумок дня»

12 Листопада 2010
10901
12 Листопада 2010
11:52

5 канал об’єднує програму «Час», новини та дискусійні студії в єдиний «Інформаційний підсумок дня»

10901
5 канал об’єднує програму «Час», новини та дискусійні студії в єдиний «Інформаційний підсумок дня»

5 канал оновлює вечірній прайм-тайм, об'єднуючи програму «Час», новини, дискусійні студії в єдиний «Інформаційний підсумок дня». Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Як ідеться у повідомлені, цей крок є «логічним переходом» від тритижневого марафону, присвяченого місцевим виборам-2010, до щоденних ефірів інформаційного каналу.

 

Дискусійні студії у слоті 19:20-20:20 трансформуються у програму «Час. Важливо», ведучим якої буде Руслан Поліщук. Гості програми - люди, які відповідають за розвиток країни, творять закони, приймають державні рішення. Ведучий ставитиме запитання, наводитиме приклади суперечливості позицій опонентів в минулому і сьогодні. Формат програми також передбачає екскурси в минуле з різних питань, які мають відображення у сьогоденному житті України. Це блок розмов з експертами, соціологами, моральними авторитетами суспільства, істориками, письменниками.

 

«5 канал вже багато років має своїх глядачів-прихильників, які ні на мить не сумніваються в об'єктивності отримуваної інформації. Гострота завжди була властива інформаційно-аналітичному блоку каналу. Тому внести свою власну енергію в загальну енергетику каналу є професійною мрією будь-якого свідомого журналіста-аналітика. До яких скромно зачисляю і себе» - прокоментував свою появу на каналі Руслан Поліщук.

 

Також ведучий програми «Час. Важливо» зазначив, що у цьому проекті «ми поєднаємо зваженість з емоційністю, минуле із сьогоденням та з'ясуємо, де межа між щирістю та лицемірством, де закінчуються інтереси і починається відповідальність».

 

Головною інформаційно-аналітичною програмою 5-го каналу залишається програма «Час», яка виходить в ефір о 21:00. «Все головне, що відбулося за день - в оцінках політиків та експертів. "Час" - це програма для тих, хто шукає відповіді», - йдеться в повідомленні прес-служби.

 

Оновлення у вечірньому прайм-таймі з 19:00 до 21:45 відбудуться на каналі з 15 листопада.

 

Зазначимо, що надалі 5 канал планує розширення «Інформаційного підсумку дня» запуском лінійки щоденних ток-шоу.

 

Нагадаємо, що в жовтні 5 канал замінив дискусійну програму «Новий час» менш гострим проектом «Вечір на П'ятому» з парним двомовним веденням, який виходив у вечірньому праймі (о 18.45-20.20).

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
10901
Теги:
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Otar Dovzhenko
4918 дн. тому
Колишній ведучий програми "Врема мэра" на ТРК "Київ" :)
&
4918 дн. тому
а кто такой Руслан Полищук?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду