5 канал замінив «Новий час» програмою «Вечір на П’ятому» (ДОПОВНЕНО)

20 Жовтня 2010
20338
20 Жовтня 2010
11:03

5 канал замінив «Новий час» програмою «Вечір на П’ятому» (ДОПОВНЕНО)

20338
5 канал замінив «Новий час» програмою «Вечір на П’ятому» (ДОПОВНЕНО)

На 5 каналі стартувала нова програма «Вечір на П'ятому», яка виходить у вечірньому праймі (о 18.45-20.20) замість програми «Новий час», ведучими якої були Роман Чайка, Мирослава Барчук та Павло Кужеєв і Яна Конотоп. Нова програма виходить двома мовами: українською та російською. На відміну від «Нового часу», який був дискусійною політичною програмою, «Вечір на П'ятому» менш гостра, зорієнтована на позитив програма.

 

Як зазначено в офіційному повідомленні каналу, «формат "Вечора на П'ятому" - це легкий, дещо іронічний дайджест дня для людей, які тільки-но повернулися додому, спілкуються із сім'ями і не готові до сприйняття обтяжливої аналітики».

 

Згідно з повідомленням прес-служби, головна ідея  проекту - спрямувати наповнення ефіру до тем, які цікавлять активний соціум: «Проект має на меті  більшу відкритість та емоційність, ми хочемо іти в ногу з прогресивними верствами суспільства і  говорити з ними однією мовою». 

 

За інформацією джерел ТК, які працюють на 5 каналі, редактором нової програми буде Павло Кужеєв, а Роман Чайка працюватиме над новим проектом. Роман Чайка в коментарі ТК зазначив, що наразі на лікарняному. «Я з минулого тижня на лікарняному, тому пояснити нічого не можу. Виясню, коли вийду на роботу», - сказав Роман Чайка.

 

Прем'єра проекту «Вечір на 5 каналі» взяла рейтинг 0,3%, частку 0,76%, аудиторія 18+, вибірка: «Вся Україна» (тут і далі наведено попередні дані overnight компанії Gfk Ukraine). У містах з населенням понад 50 тисяч показники каналу вищі - рейтинг 0,41%, частка 1,09%.

 


Раніше о цій порі виходив проект «Новий час» і мав вищу частку 1,36% («50 тис.+» - 1,67%, показник за 2010 рік).

 

Як зазначив у коментарях ТК генеральний директор 5-го каналу Іван Адамчук, програма «Новий час» в ефірі поки що не виходитиме - принаймні, у тому вигляді, що виходила раніше.  

 

Дані щодо рейтингів телеканалів та телепрограм надано компанією Gfk Ukraine.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
20338
Коментарі
6
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Otar Dovzhenko
4955 дн. тому
ну оце ж бо "наприкінці листопада 2010 року канал запропонує повністю оновлений та істотно збільшений у напрямку аналітики формат інформаційного прайму з 20:30 до 22:30. "
Idle-pro
4955 дн. тому
Я би не російською, а юдейською вів. як вам така двоязикість?
До Отара Довженка ;)
4955 дн. тому
А буде мегааналітичний прайм?!
Otar Dovzhenko
4955 дн. тому
Тумба, раз уже ви тут речник 5-го - розкажіть, чи буде також із новинами знову все гаразд із листопада? Чи про те, що новини прогинаються під владу, придумала шайка злобних грантоїдів на чолі з рецидивістом Кулясом? :) І для чого знадобилось за два тижні до запуску мегааналітичного прайму запускати цю полегшену пургу?
Тумба
4955 дн. тому
а ви оце читали перед тим, як писати ахінєю? http://5.ua/newsline/184/0/69005/
Олексій Мазур, Дніпропетровськ
4955 дн. тому
"На 5 каналі стартувала нова програма «Вечір на П'ятому», яка виходить у вечірньому праймі (о 18.45-20.20) замість програми «Новий час», ведучими якої були Роман Чайка та Павло Кужеєв" - а з ТК хтось колись взагалі дивився "Новий час?". А куди ж поділи Мирославу Борчук з Яною Конотоп? Чи вони чомусь не беруться в розрахунок? І ця новина - про революційні, ганебні змни на 5-ому, які сталося в понеділок виходить на ТК аж в середу!? Та ще й з такими неточностями? Я повідомляв вам про це в своєму листі електронною поштою в понеділок ввечері. Що, на листи Мазура до ТК накладено табу? Редакція їх знищує, навіть не розкриваючи? Я не маю права поділитися новиною та своїми міркуванням про неї, окрім як лише в коментарях під заміткою чи повідомленням на цю тему іншого автора? Тим більше, що перші відгуки на ТК з'явилися майже одночасно, але тільки в середу. Я ж написав про це, наголошую, в понеділок, ввечері, ще коли йшов, точніше закінчувався перший випуск "Вечора на 5-ому". Так тримати, редакціє! "Двомовний вінегрет на 5-ому" ТАК НЕ ЧЕСНО! В понеділок, 18 жовтня, Канал чесних новин презентував новий формат вечірнього ефіру "Вечір на 5-ому". Слід розуміти, в такий спосіб Перший український інформаційний вже розпочав запопадливо виконувати закон про мови Єфремова-Гриневецького-Симоненка ще до його розгляду в парламенті - той самий, проти якого українські патріоти повстали по всій країні. Тепер ведучі на П'ятому двомовні. >>> http://spetskor.dp.ua/art_1383.php "5 канал: русифікація і дебілізація глядача, або «Вечір на 5-ому» для дегенератів Понеділок, 20:07, 18/10 (мій блог на Політико. ком) http://politiko.com.ua/blogpost43326
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду