detector.media
12.11.2010 11:52
5 канал об’єднує програму «Час», новини та дискусійні студії в єдиний «Інформаційний підсумок дня»

5 канал оновлює вечірній прайм-тайм, об'єднуючи програму «Час», новини, дискусійні студії в єдиний «Інформаційний підсумок дня». Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Як ідеться у повідомлені, цей крок є «логічним переходом» від тритижневого марафону, присвяченого місцевим виборам-2010, до щоденних ефірів інформаційного каналу.

 

Дискусійні студії у слоті 19:20-20:20 трансформуються у програму «Час. Важливо», ведучим якої буде Руслан Поліщук. Гості програми - люди, які відповідають за розвиток країни, творять закони, приймають державні рішення. Ведучий ставитиме запитання, наводитиме приклади суперечливості позицій опонентів в минулому і сьогодні. Формат програми також передбачає екскурси в минуле з різних питань, які мають відображення у сьогоденному житті України. Це блок розмов з експертами, соціологами, моральними авторитетами суспільства, істориками, письменниками.

 

«5 канал вже багато років має своїх глядачів-прихильників, які ні на мить не сумніваються в об'єктивності отримуваної інформації. Гострота завжди була властива інформаційно-аналітичному блоку каналу. Тому внести свою власну енергію в загальну енергетику каналу є професійною мрією будь-якого свідомого журналіста-аналітика. До яких скромно зачисляю і себе» - прокоментував свою появу на каналі Руслан Поліщук.

 

Також ведучий програми «Час. Важливо» зазначив, що у цьому проекті «ми поєднаємо зваженість з емоційністю, минуле із сьогоденням та з'ясуємо, де межа між щирістю та лицемірством, де закінчуються інтереси і починається відповідальність».

 

Головною інформаційно-аналітичною програмою 5-го каналу залишається програма «Час», яка виходить в ефір о 21:00. «Все головне, що відбулося за день - в оцінках політиків та експертів. "Час" - це програма для тих, хто шукає відповіді», - йдеться в повідомленні прес-служби.

 

Оновлення у вечірньому прайм-таймі з 19:00 до 21:45 відбудуться на каналі з 15 листопада.

 

Зазначимо, що надалі 5 канал планує розширення «Інформаційного підсумку дня» запуском лінійки щоденних ток-шоу.

 

Нагадаємо, що в жовтні 5 канал замінив дискусійну програму «Новий час» менш гострим проектом «Вечір на П'ятому» з парним двомовним веденням, який виходив у вечірньому праймі (о 18.45-20.20).

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY