Янукович пообіцяв зустрічатися з регіональними журналістами «постійно і часто»

22 Квітня 2010
23647
22 Квітня 2010
14:18

Янукович пообіцяв зустрічатися з регіональними журналістами «постійно і часто»

23647
Янукович пообіцяв зустрічатися з регіональними журналістами «постійно і часто»

Президент України Віктор Янукович під час зустрічі з журналістами, яка відбулася 22 квітня 2010 року, відповідаючи на запитання журналістки з Івано-Франківської ТРК РІА Надії Польової, зазначив: «Ми з вами будемо зустрічатися системно: постійно і часто. І прес-конференції президента, якщо будуть відбуватися, вони будуть відбуватися із запрошенням регіональних ЗМІ».

 

Нагадаємо, що президент України вирішив провести зустріч з регіональними журналістами рівно на 50-ий день свого перебування на посаді.  21 квітня  в адміністрації президента не захотіли  акредитовувати на  цю зустріч профільне видання «Детектор медіа», мотивуючи тим, що ми не регіональне ЗМІ.

 

Так само не змогла 21 квітня акредитуватися й «Українська правда», якій також відмовили, оскільки у них в засновниках немає органів державної чи місцевої влади.

 

Та все ж на зустріч змогли потрапити журналісти центральних ЗМІ, в тому числі й «Української правди» та «Детектор медіа». Вони були акредитовані додатково 22 квітня, після особистого  втручання у процес акредитації заступника голови Адміністрації Президента Ганни Герман.

 

Також серед присутніх на зустрічі місцевих ЗМІ були не тільки ті, в засновниках яких є органи державної чи місцевої влади, а й комерційні.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
23647
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
12345
5114 дн. тому
бедные изнасилованые региональные журналисты. все по бумажкам. на следующий раз заставят выучить вопросы наизусть. особенно о ЖКХ, экономических победах,тяжелом бремени власти. и собирать в киев будут теперь часто. но зато дома - ждут подарки от губернаторов
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду