detector.media
22.04.2010 14:18
Янукович пообіцяв зустрічатися з регіональними журналістами «постійно і часто»

Президент України Віктор Янукович під час зустрічі з журналістами, яка відбулася 22 квітня 2010 року, відповідаючи на запитання журналістки з Івано-Франківської ТРК РІА Надії Польової, зазначив: «Ми з вами будемо зустрічатися системно: постійно і часто. І прес-конференції президента, якщо будуть відбуватися, вони будуть відбуватися із запрошенням регіональних ЗМІ».

 

Нагадаємо, що президент України вирішив провести зустріч з регіональними журналістами рівно на 50-ий день свого перебування на посаді.  21 квітня  в адміністрації президента не захотіли  акредитовувати на  цю зустріч профільне видання «Детектор медіа», мотивуючи тим, що ми не регіональне ЗМІ.

 

Так само не змогла 21 квітня акредитуватися й «Українська правда», якій також відмовили, оскільки у них в засновниках немає органів державної чи місцевої влади.

 

Та все ж на зустріч змогли потрапити журналісти центральних ЗМІ, в тому числі й «Української правди» та «Детектор медіа». Вони були акредитовані додатково 22 квітня, після особистого  втручання у процес акредитації заступника голови Адміністрації Президента Ганни Герман.

 

Також серед присутніх на зустрічі місцевих ЗМІ були не тільки ті, в засновниках яких є органи державної чи місцевої влади, а й комерційні.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY