«Телекритиці» відмовили в акредитації на зустріч Януковича з регіональною пресою

21 Квітня 2010
25408
21 Квітня 2010
13:00

«Телекритиці» відмовили в акредитації на зустріч Януковича з регіональною пресою

25408
«Телекритиці» відмовили в акредитації на зустріч Януковича з регіональною пресою

Профільному виданню про ЗМІ «Детектор медіа» відмовили в акредитації на зустріч президента України Віктора Януковича з регіональними ЗМІ, яка відбудеться о 12-й годині 22 квітня в адміністрації президента. У відділі акредитації на прохання ТК відповіли: «Зустріч тільки з регіональними ЗМІ, всі інші подивляться її пряму трансляцію по Першому національному. Прес-конференція для центральних ЗМІ відбудеться пізніше, але дата поки що невідома».

 

Нагадаємо, що раніше заступник голови АП Ганна Герман зазначала, що президент Віктор Янукович підведе підсумки свого 50-денного перебування на посаді глави держави 22 квітня на зустрічі з регіональними журналістами в Києві.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
25408
Коментарі
8
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Олена
5089 дн. тому
за Справедливость! , ето я Вас подрєдактіровала – за то, что Ви назвалі бандеровцев фашистамі. Стосовно Ігоря Мірошниченка: чи не вважаєте Ви, що поняття «спортивний коментатор» виключає можливість мислити іншими категоріями, окрім футбольних матчів? Чи справді Ви вважаєте, що журналісти глянцевих видань не мають інших цінностей, окрім помад та парфумів, а редактори видань з кінологічної тематики не уявляють, за якого саме кандидата голосувати на президентських виборах? Звісно, Мірошниченко був на прес-конференції не задля репортажу для спортивної програми. Але це зовсім не виключає, що він не планував підготувати матеріал для якогось видання чи навіть власного блогу. Запитайте у будь-якого медіа юриста, і він скаже: Ігор Мірошниченко мав на це повне право. Інша річ, наскільки етично він поводився, паралельно виступаючи і в ролі активіста «Свободи». Але це тема вже для іншої публікації. Крім того, зауважте: він прийшов на ту прес-конференцію агітувати не за прописку Чорноморського флоту у Криму чи вкорінення офіційного статусу російської мови. І вже напевне знав, що 8 квітня йому в Українському домі радше дадуть у морду, а ніж висловлять подяку та вручать іменний годинник від Януковича. Не маю абсолютно ніяких симпатій до пана Мірошниченка, але коли задаю собі запитання «А де була я під час прес конференції в Українському домі?», відчуваю велику ніяковість. Бо журналісти – це не лише ввічливі і порядні люди, а й особистості, здатні скласти уявлення про те, коли і де відбуваються важливі події. І якби «Волинську різанину» відкривали у Львові, то подібну реакцію виставка викликала не лише в представників ЗМІ та активістів «Свободи», не лише з суто політичних міркувань. От над цим варто подумати, незалежно від професії і рівня елегантності у вмінні висловити свою думку.
Svitlana
5089 дн. тому
За справедливості Дуже дякую, що ви слово БАНДЕРІВЦІВ написали з великих літер, тому що герої, які боролися за Україну цього заслуговують. А більше ніж, зробили для розпалювання релігійної і міжнаціональної ворожнечі зробили президент і його команда за неповні два місяці варто й пошукати в історії України. Вони здають Україну Росії, і ввійдуть в Україну як зрадники.
за Справедливость!
5089 дн. тому
преступлениях БАААННННДЕЕЕЕРООООВЦЕВВВ.... Если второе слово, написанное без повторений букв, т.е., грамотно, для Телекритики CENSORED, зато НЕ CENSORED,перепечатка лжи, например о сайте Президента Януковича и прочих клеветнических материалов, или НЕ CENSORED размещение комментариев и статей, оскорбляющих миллионы граждан Украины, причем откровенной нецензурной бранью, и НЕ CENSORED(например, на форуме) заявления откровенно разжигающие рознь по признакам религии, цвета кожи, национальности и так далее (что противоречит конституции Украины и наказуемо в том числе и уголовно), ТО О КАКОЙ СВОБОДЕ СЛОВА ВЫ, SVITLANA, ЗДЕСЬ ГОВОРИТЕ?! Вы , в своём однобоком и необъективном издании!!! Да пусть отсохнет ваш лживый язык!
за Справедливость!
5089 дн. тому
ну вот когда Телекритика-таки поймет, что СВОБОДА СЛОВА, это, прежде всего, объективный подход к событиям и предоставление равных возможностей для высказывания своей точки зрения разным сторонам, а не только той, которую представляет Отар Довженко, а так же поймет, что кроме мнения Отара, LEONARDa, тауруса и др., вещающих на Телекритике почему-то от имени всего народа, и имеющих однобокую позицию, которая всегда понятна, даже не читая, и которая не зависит от того: хорошо ли делают оппоненты этих граждан или плохо, и наконец-то поймет, что профильне видання про СМИ- это НЕ профильне видання про плохого Табачника, Добкина и иже с ними, тогда, наверное, журналисты этого издания, пишущие, вобщем-то о ТВ, радио и прессе, смогут попасть на пресс-конференцию Януковича, посвященную экономическим вопросам, к которым профильное издание про СМИ - Телекритика, правда, не имеет никакого отношения, равно как и бывший спортивный журналист (ныне - безработный) Мирошниченко не имеет никакого отношения к освещению выставки о преступлениях CENSORED в "Украинском доме"
Svitlana
5089 дн. тому
Телекритика себе вважає профільним виданням, яке пише про ЗМІ і свободу слова
Леонід
5089 дн. тому
А що, Телекритика вважає себе регіональним виданням? Ви це серйозно чи так, щоб погомоніти?
дщд
5089 дн. тому
час перевозити серваки за кордон
Анальгин
5089 дн. тому
Шо за дурь. Снова чистят списки журналистов? И к чему это приведет? НЕ ПОКУПАЙТЕ ГРАБЛИ В В ТЕХНОЛОГОВ! Избирательная кампания заверщилась.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду