Адміністрація Януковича не допустила більшість журналістів до президентів

21 Квітня 2010
30058
21 Квітня 2010
15:40

Адміністрація Януковича не допустила більшість журналістів до президентів

30058
Адміністрація Януковича не допустила більшість журналістів до президентів

Більшість журналістів, які були акредитовані на зустріч президентів Дмитра Медведєва та Віктора Януковича в Харкові 21 квітня не мають можливості поставити питання на їхній прес-конференції, пише інтернет-видання «Українська правда».

 

Згідно з інструкцією співробітників прес-служби обох президентів, до зустрічі допустили тільки окремих журналістів. При цьому з-поміж російських представників мас-медіа були акредитовані майже всі, а перелік їхніх українських колег визначався адміністрацією президента.

 

Більшість журналістів будуть спостерігати за прес-конференцією з прес-центру, куди транслюватимуться лише протокольні моменти, а також сама прес-конференція. Можливості поставити запитання вони не матимуть.

 

Присутнім у пулі журналістам також невідомо, яким чином визначалися ЗМІ, що матимуть право на одне запитання з української сторони.

 

Кореспондент «Української правди» не потрапив до жодного списку акредитації, хоча напередодні акредитувався та надавав свої персональні паспортні данні у прес-службу обласної державної адміністрації Харківської області, яка проводила акредитацію.За даними її представників, остаточний список акредитованих ЗМІ затверджувала адміністрація президента.

 

Нагадаємо, адміністрація Віктора Януковича відмовилась акредитувати профільне видання «Детектор медіа» на зустріч президента з журналістами, яка відбудеться 22 квітня.

 

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
30058
Читайте також
30.04.2010 10:30
Андрій Трипільський
, для «Детектор медіа»
48 682
25.04.2010 11:20
Борис Бахтєєв
, для «Детектор медіа»
27 101
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Бастион
5118 дн. тому
И вообще отменит, зачем эти журналисты нужны. И так пишут, то что с администрации скажут.
Анархист
5119 дн. тому
АРРРАААААА!!! началось наконец то... ну как вам такое, нравится?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду